Foto: Jan Uuspõld // Instagram
Mitmesugust
26. juuli 2016, 14:23

Jan Uuspõld oskab töö kõrvalt ka suve nautida!

Jan Uuspõllu Instagram on kindlasti üks Naistelehe lemmikutest, sest mees võtab esinemisrohkete päevade kõrvalt ka aega puhkamiseks ning üleslaetud pildid on helgelt suvised.

Jan Uuspõld käib spas, golfi mängimas, kohvikus värsket mahla joomas, naudib head toitu ja paistab puhanud ning õnnelik.

Parim hommik! #jõelähtmegolf #golf #loodus #värskeõhk

A photo posted by Jan Uuspõld (@januuspold) on

Hetkel on Uuspõllul küll käsil monolavastuse "Ürgmees" lisaetendused, ent samas leiab ta aega iseenda jaoks ning loodetavasti suvest võtta viimast.

#helge #prangli #iloonajajussinenihuvitavelu

A photo posted by Jan Uuspõld (@januuspold) on

Näiteks rääkis ta Naistelehele, kuidas käis hiljuti indiaanilaagris, et ammutada loodusrahvaste iidset tarkust. Ürgsed tseremooniad jätsid talle vapustava mulje ja ta sooviks veel teinegi kord neist osa võtta. «See oli võimas!» ütleb Jan ja lisab itsitades, et indiaanitarkused lähevad ka ürgmehe omadega hästi kokku. Higitelk, mille sümboolne tähendus on justkui emaüsas olek ja ümbersünd, jättis Janile samuti kustumatu mulje.

Pärnus täna superbreeze, aga see ei sega õhtul ürgmeest mängida. #ürgmees #pärnu #summer

A photo posted by Jan Uuspõld (@januuspold) on

Siit ka sõnum meie Naistelehe lugejatele - võtke samuti aega puhkuseks. Ega töö kuhugile ära ei jookse ning rapsida jõuab poriste sügisilmadega ka!

A photo posted by Jan Uuspõld (@januuspold) on