Foto: Freeimages
Mitmesugust
18. mai 2018, 11:49

4 kasulikku nippi nooruslikuma naha saavutamiseks

Tervislik nahk nõuab tervislikku keha ja mõtlemist ning vahelduseks kemikaale täis kreemidele soovitavad spetsialistid pöörduda aeg-ajalt ka looduslike abivahendite poole.

Need nipid ja trikid aitavad sul saavutada värske, pehme ning särava naha:

1. Tomatid sobivad nii Bloody Marysse kui ka sinu nahale
Tomat aitab poore ahendada ja hoiab naha värske ning nooruslikuna. Spetsiaalse tomatimaski asmel (mille hind võib ka päris krõbe olla) mine poodi, osta värskeid tomateid ning tee endale ise näomask. Lõika tomat neljaks, masseeri õrnalt ringjate liigutustega nahale ja lase sel umbes 40 minutit mõjuda. Kui kordad protseduuri 3-4 korda nädalas, hakkad nägema esimesi tulemusi.

2. Kurkumipasta - iidne India traditsioon
Kas olete märganud, et hoolimata kuumusest on hindu naistel alati laitmatu näonahk? Nende sõnul on üheks "võlupulbriks" kurkum, sest see ei tee mitte ainult karritoite maitsvamaks, vaid teeb ka ilusaks. Sega omavahel 1 supilusikas puhast kurkumit (osta see näiteks lähimast ökopoest), soe vesi, mesi või jogurt. Kanna näole ja hoia maski näol umbes 20 minutit - ole vaid ettevaatlik, sest nahapiirkond ümber silmade ja huulte on väga tundlik ning võib naha kipitama panna.

3. Platsenta pillid - staarid ei kasuta neid mitte niisama!
Platsenta pillid sisaldavad suures koguses kollageeni ja seda peetakse ilu ravimiks, mida on Hiina meditsiinis kasutatud juba muinasajast. Seda tuntaksegi kui kõige efektiivsemat vananemisvastast preparaati.

4. Puhkus kurgimaski ja unega!
Uskumatu, et kõige lihtsamana näiv soovitus on tegelikult üks parimatest nippidest-trikkidest üldse! Lifehacki veebitoimetaja kirjutab, et tema tuttav magab aeg-ajalt terve öö kurgid silmadel ja ta näeb tõepoolest alati nii värske välja! Nii et tasub kindlasti proovida. Lisaks teeb puhkus nahale head ning ei vii teda stressi.

Foto: Freeimages