Jennifer Aniston (hunt) ja Keira Knightley (puudel).Foto: Reuters / Scanpix
Mitmesugust
18. juuli 2016, 12:32

USA naiskoomik tulistab: naised jagunevad huntideks ja puudliteks! (4)

Me kõik teame naist, kes näeb alati elegantne ja ideaalne välja hoolimata sellest, mida kannab ning näeb veel parem välja siis, kui ta üldse ei üritagi. Koomik Jessi Klien kutsub selliseid naisi puudliteks.

Klein jagab oma raamatus "You’ll Grow Out of It" naised kaheks: hundid ja puudlid.

"Imetlen puudleid, maagilisi imelisi naisi, kes kiirgavad naiselikkust. Nad ei pruugi olla kõige kaunimad või isegi kaunid, ent tunduvad sellised, isegi kui üldse ei ürita," kirjutab Klein oma raamatus ja lisab, et juhul kui sa ei ole puudel, oled järelikult hunt, vahendab NY Post.

Hundi jaoks näib raske olla naiselik, ta on pidevalt imelik, natukene higine ja viskab nalja, ja isegi kui paneb selga ilusa kleidi, tunneb (ja tõenäoliselt ka näeb välja), et ta üritab iga hinna eest. Puudel aga näeb kaunis kleidis (tegelikult kõiges) ka kaunis välja.

Sõnaga, mida iganes hunt ka ei teeks (meik, seksikas pesu), jääb ta hundiks, ning mida iganes puudel ei kannaks (kodupüksid), jääb ta alati puudliks.

Kleini sõnul on puudlid näiteks Angelina Jolie, Keira Knightley ja Kate Moss, hundid seevastu Sandra Bullock, Helena Bonham Carter ja isegi Jennifer Aniston.

"Aniston on jalustrabavalt kaunis, ent mulle on alati tundunud, et tema ilu tuleb kõrge hinnaga. Et su juuksed oleks sama värvi nagu lõvi laka vahelt paistev päikesekiir ei ole odav lõbu," kirjutab koomik.

Huntide sekka kuulub ka Amy Schumer, kellele Klein šõudeks materjali kirjutab, koos Julia Louis-Dreyfuse ja Patricia Arquette’iga, et teha maha Hollywoodis vohavat seksismi.

Ennast samuti hundiks pidav Klein annaks enda sõnul kõik, et ei peaks pidevalt vaeva nägema ning saaks end naisena mugavalt tunda, kuigi on ka rahul sellega, mis tal olemas on.