Mitmesugust
16. märts 2019, 08:00

4 levinumat viga, mida pulmakülalised absoluutselt ei salli!

Isegi pealtnäha kõige paremini planeeritud pulm võib külaliste jaoks igavaks muutuda - pulmakorraldajad jagavad nelja kõige levinumat viga, millega pruutpaarid tihtipeale arvestada ei oska.

1. Eriti pikk pulmatseremoonia.
Loomulikult juhul, kui tegemist ei ole religioosse pulmaga. Ent külaliste tähelepanu hajub tseremooniatel, mis kestavad rohkem kui 20 minutit.

2. Probleemid baaris.
Enamasti ei oska külalised arvestada sellega, et peavad baarist lisajooke raha eest ostma hakkama. Kui pruutpaar ei suuda pakkuda luksuslikku avatud baari uhkete kokteilidega, siis sellest pole midagi. Alati saab pakkuda ka 2-3 erinevat jooki.

3. Üritused pikkade vaheaegadega.
Alguses tseremoonia, siis paus, seejärel mängud, pildistamine ja alles siis õhtusöök ning pidustused. Pulmapiltide tegemine võtab küll kaua aega, ent neid pulmapeo arvelt teha on külaliste jaoks natuke sisutühi tegevus. Pakkuge samal ajal ka neile tegevust ning ärge hoidke neid näljas.

4. Halvasti korraldatud etteasted.
Keegi ei taha kuulata purjus sugulasi karaoket laulmas ja eriti veel keset pulmapäeva. Läbirääkimisi tuleks pidada ka DJga, kes siis mikrofonil silma peal hoiab või kindlast muusikalistist laule mängib.

Allikas: Glamour