Foto: Flyte Socks
Ilu ja mood
14. juuli 2016, 13:09

Idufirma tahab lõpetada üksikute sokkide needuse (2)

Kanada startup-firma on turule tulemas lahendusega, mis garanteerib, et ühe soki ärakadumine ei jäta teist lõplikult leseks, vahendab Mental Floss

Sokipaarist ühe kaotamine on pesupesemise puhul tavapärane oht. Üks Suurbritannias tehtud uuring sedastas, et inimesed kaotavad kuus keskmiselt 1,3 sokki ehk aastas 15. Ning paljude jaoks tähendab soki kadumine, et selle paarilist ei saa enam kunagi kanda. Flyte Socks tahab inimesi sellest südamevalust säästa. Firma müüb sokke paaride asemel kolmestes komplektides.

Torontos tegutsev ettevõte teeb unisex-sokke, mille materjaliks bambuskiud, millel on erksavärvilised mustrid ja mida müüakse triodena. Kui ühe kaotad, on sul alati tagavara. Või siis ostad lihtsalt kaks sama mustriga komplekti ja sul on kuus sokki.

Sokke saab soetada Kickstarteri kaudu ja need maksavad 16 dollarit (14,4 eurot). Ettevõte soovis oma tegevuse arendamiseks koguda Kickstarteris 10 000 dollarit, kuid on tänaseks (kuu aega enne projekti lõppu) saanud toetajatelt enam kui 22 000.

"Sokientusiastidena mõistame selle rolli tähtsust, mida sokid meie igapäevases elus tähendavad," on ettevõte samas kirjutanud. "Need on selle kindluse esimene kiht, mis kaitseb meie jalgu maapinna eest ja kilp, mis töötab peatumatult, hoidmaks meid mugavalt ja soojas. Meie jaoks on sokid üks vähestest riietusesemetest, millega saame väljendada endid kui unikaalseid indiviide. Flyte Socks on Torontos baseeruv idufirma, mille missiooniks on saada maailma parimaks bambussokkide tootjaks ja millel on lahendus puuduvate sokkide tarbeks."

"Me pole siin selleks, et osa võtta – me oleme siin selleks, et üle võtta," reklaamib firma ennast.