Suhted

VIDEO | Veet Mano: eestlased sulguvad sageli iseendasse, kui nende elus pole armastust ja õnne (70)

LISA KOMMENTAAR

Kuru14. juuli 2016, 19:18
Tooge pappi. Aga tooge sulas, eks. Siis on armastuse energia ikka palju kõrgema vibratsiooniga.
arvamus14. juuli 2016, 10:37
Mano ei tarvitse olla pahatahtlik aga see võrgustik mis on punutud tema kaasabil on läbinähtavalt kasu saamiseks üles ehitatud.
Rumbu14. juuli 2016, 19:31
Ta on täiega heatahtlik. Vabastab teid üleliigsest rahast, sellega koos läheb ära ka paha energia ja transformeerub tema taskus puhtaks armastuseks.
15. juuli 2016, 09:42
Maailmas nime teinud gurude hulgas on Veet Mano täiesti tavaline tundmatu bisnesmän, omasarnastele samasugustele äriideega, kes kasutas ära Venemaa selgeltnägijate saates esinemise ja selle et eestlastele läheb igasugune uinamuina hästi peale. Nii ta vaid mõnes riigis ringi sõites ja oma seljasügamist ning grupiröökimist "misjoneerides" saabki omale raha teenida.
ma teen teid kohe õnnelikuks14. juuli 2016, 10:24
Ärge andke ühtegi senti soolapuhujatele isegi kui ta püüab teilt seda välja lunida armastuse ,kallistuse või muude lubadustega.Järgmine päev on see raha teil kõik alles ja meeleolu korras.
Ja siis imestate ise ka,kui targalt te käitusite ja saate teada kuidas targaks saada.Usu ennast mitte võõrast usku ,sest alati tuleb näha ja uurida ,kuidas see usk on alguse saanud. Mida tugevam on vundament seda tugevam on sellele ehitatud maja.Mitu last aga Mano üles kasvatanud on ,mis tema teab laste kasvamisest ,kui ta Ohio võrku sattus.Miks peab raha maksma ja tervet seda Mano süsteemi ülal hoidma.Ainuke asi mida nad teevad on rahvalt osavalt raha lunimine nagu see on paljudes kohtades ja meelelahutuses.Kes maksab jääb selle võrra vaesemaks vaesus aga on lõpu algus.
14. juuli 2016, 10:54
"sest alati tuleb näha ja uurida ,kuidas see usk on alguse saanud."
.
Suurem jagu inimesi keskenduvadki"MIDA ta teeb", ja ei keskendu omale esitatud võtmeküsimusele "KUIDAS ta seda teeb".
H14. juuli 2016, 10:15
Keegi siin eespool mainis, et nende gurude tegevus baseerub hüpnoosil. Ka mina olen samal seisukohal. Tegemist on mingite hüpnoositehnikatega, mida India kultuuriruumis kasutatakse illusioonide tekitamiseks. See võimaldab lihtsameelsetelt lääne inimestelt raha välja pumbata, sest kaasaegses lääne ühiskonnas on väga palju naiivseid, kes ei saa aru, et nad on hüpnotiseeritud, vaid usuvad tõemeeli, et gurul on mingid „võimed“: No-ja, „võimed“ ju on, kuid need seisnevad illusioonide loomises, mitte reaalsete entiteetide loomises. Võtame või sai Baba, kes omal ajal „materialiseeris“ õhust banaane jms. Kuuldavasti ei olevat ta lubanud oma n-ö seansse filmida ega pildistada. Ja arusaadav miks. Sellepärast, et filmilindilt oleks näha, et mingit banaani ju polegi. Kujutlus banaanist on sugereeritud kohaolevale publikule. Aga üllatus-üllatus! Lääne inimene pole kogu aeg olnud nii loll! Massiline lollus hakkas läänes vohama alles 20. sajandi II poolel. Kaasaegne inimene on harjunud arvama, et varasematel aegadel olid inimesed kuidagi rumalamad kui praegu. Aga ei, kullakesed, oh ei! Tervet ja kainet mõistust oli isegi rohkem kui praegu. Olen omal ajal üsna palju lugenud raamatuid, mis räägivad ajast, mil India oli Briti koloonia ning kirjeldavad, kuidas inglased seal elasid. Ja neis on mainitud ka nn „paganate silmamoondamistrikke“. Ka „Sherlock Holmesis“. See näitab, et omal ajal inglased said aru, et tegu on nähtusega, mida nimetati silmamoondamiseks. Nende hulka kuulus näiteks isikute näiline läbi seinte minek.
14. juuli 2016, 10:48
Sellist hüpnoosi ja sugereerimist kasutavad ka tavalised mustkunstnikud. Võime seisneb selles, et oma tugeva tahtega tekitatakse inimese ajju vastav pilt ning inimene arvab, et see ongi tõeline. Kui nüüd sellisele hüpnotiseeritud grupile läheneb keegi kes pole hüpnoosi mõju all, ei näe ta mingit "banaani" ega ka "pilti", vaid seda näevad vaid need, kes on selle mõju all. Pildi tekitamise asemel saavad nad inimese teadvuses ka oma häält kasutada. Selleks keskenduvad nad inimesele (võttes tihti nendelt individuaalsed andmed) ning saadavad nende ajju telepaatiliselt sõnumi. Skeptikud tihti seda ei usu. Eriti hea võimalus oma hüpnoosi kasutamiseks on seesama "õnnistuste" jagamine, kus "guru" paneb käe inimese otsa ette, tihti hoides oma teist kätt tema kuklal. Et pääseda inimese teadvuses ja tema energiakehas mõjule, kasutatakse tihti nende poolt ka agressiivset või vihast suhtlemist, et lüüa inimese energeetiline keha sassi. Sellist agressiivset lähenemist enda suhtes on ju märganud ka paljud need, kes jooksevad nõidade vahet.
14. juuli 2016, 10:57
Selliste "õnnistuste" juures mainivad "guru" ustavad abilised, et silmi ei tohi sulgeda, tuleb "gurule" silma vaadata. Pole ka ime - silmade kaugu pääsevad nad kiiremini mõjule.
IMAL14. juuli 2016, 08:29
Raivi14. juuli 2016, 08:14
Mis sest manost reklaamida,eesti enda õnnekuulutajaid täis ja enam vähem sama raha eest.
METSAVEND 14. juuli 2016, 08:12
Tegemist on järjekordse soolapuhujaga nagu neid ilmus nagu seeni peale vihma kui tuli taas Eesti vabariik .Köigil neil on mitu ühist eesmärk ja need on saada pettusega naiivsetelt raha kätte ning värvata ullikesi omale jüngriteks kes levitaksid reklaami .Kogu see soolapuhujate eesmärk on sama mis näiteks elusönal kus ladvik elab külluses ning jüngrid on orjama pandud .Usulahkudel on lihtne lubavad tublidele jüngritele head elu peale maist elu ja asi toimib .Need soolapuhujad kasutavad hüpnoosi enamus jaolt ja siis saavad tavaliselt omale vajaliku info kätte mida keerata teisipidi ,et klient jääks uskuma ja lubavad maad ning ilmad kokku ning raha tuleb ,sest ilma rahata ei liiguta need klounid midagi .Sellistele on iga selline artikel tasuta reklaam ja lihtsameelset vötavad kasvöi sms laenu ,et soolapuhujale maksta .Selliseid on lihtne lollitada kes on nagu hobused silmaklapidega ,sest need usuvad pimesi köike .Vördluseks vöib tuua kasuahne automehaaniku kes paneb kliendi autole diagnoosi nönda ,et midagi nagu füüsiliselt tööd tegema ei pea aga klient maksab nagu löpnud hobust auto remonti ja pole vöimatu ,et auto ikka korras pole .
14. juuli 2016, 09:30
Suurem jagu neid idamaalt pärit ja lääne inimesi lüpsvaid "gurusid" kasutavadki oma tahte mõjule pääsemiseks hüpnoosi. Hüpnoos on seda suurema mõjuga, mida suurem on selliste "gurude" energeetiline väli ning sellest hüpnoosist välja tulemine on päris raske. Mõned ei tulegi välja ja saavad lausa kiiksu võii arvavad naiivselt, et "see just ongi see, mida nad on otsinud".
Tegelikult on nad vaid mängukannid "gurude" käes, kes on omale ka ustava seljataguse muretsenud ning tihti kasutavad ka musti jõudusid nende suunas, kes on ära tabanud kogu sellise petuskeemi olemuse.
Paljud, kes on eemaldunud, on ka kirjutanud oma ebameeldivatest kogemustest hoiatavaid raamatuid.
Kuna Eestis on terve rida raha järgi ning ratsa rikkaks soovivaid naiivseid neidiseid, kes pole suutnud omale kindlat elukutset omandada, vaid näevad oma "gurude" ümber sateliidina tiirlemist ka kui oma sissetuleku allikat, siis selline "materjal" on nende "gurude" jaoks otsekui maast leitud kullahunnik.
küsige14. juuli 2016, 06:23
koit pikaro käest kuss on selle prussaka koht HAA HAA HAA
tundub olevat14. juuli 2016, 03:18
selline libe sell,telekast on nähtud kus kogu aeg püüab naisi küll kallistada ja igatpidi kätega kontaktis olla,ju siis on huvi ja see selgelnägemine on lihtsalt kattevarjuks rumalatele.
Radist14. juuli 2016, 02:05
Veet Mano demonstreerib oma selgeltnägijalikku ülbust: eestlased kui natsioon on nii- ja naasugune ja paha. Jutt juba nagu mõnel presidendil lausa.
meie gurutaat on sôôrumaa, peeretage ja taguge pihku, siis olete ônnelikud. Tegelikuly on Osholt palju raamatuid. Lugege ja ôppige, ei pea raha välja käima.14. juuli 2016, 01:14
h13. juuli 2016, 23:02
Mulle see Mano eriti peale ei lähe, aga stuudio kujundus on väga hea.
minu tuttav . . . 13. juuli 2016, 21:52
käis Mano juures röökimas 35€ eest(täishind oli 50€ . . . ) samahästi oleks võinud tulla minu poole röökima ja anda mulle selle raha,kuna ei tea,millest see teda vabastas(mingit tõbe ega haigust tal polnud . . . )
13. juuli 2016, 22:03
Eks selline käik on mõne jaoks prestiizhikas. Metsas üksi röökida pole ikka see. Seal värske õhk ei vabasta midagi. A vat kui Mano juurde lähed ning koos teistega röögid ja kargad seal higihaisu sees, siis blokid või plokid lausa lendavad eest.
no14. juuli 2016, 01:47
kuulge,nüüd on juba käibel uus asi,kui oled kuskile kinni blokkinud,edasi ei arene ega edene,siis tuleb ennast koputama hakata,võid end koputada sõrmeotstega nii otsaeest,oimukohtadelt,jne igalt poolt...ja see kursus on 10 korrane tsükkel-350.EUR.
Ps.Mano õpetus on juba ajast maha jäänud.
Tivolija13. juuli 2016, 23:50
Aga te minge Tivoli tuurile. Ma täna käisin ja röökisin selle ratta peal, mis hooga üles-alla käis, nii et hing seest. Aga aitas küll, väga hästi aitas, pärast olin nagu mitu kilo kergem ja hing ka taagast tühi:) tõsiselt kohe - see röökimine on vabastav, aga Tivolis maksad vaid 4 euri, mitte 35;
13. juuli 2016, 21:22
Puhas oma seminaride reklaami saade. Kõik on nii võimas ja nii sügavuti minnakse ja siis järgmine päev on veeeel võimsam ja minnakse veeeelgi sügavaamale ja kolmas päev ollakse juba nirvaanas.
ehh mano mano13. juuli 2016, 19:55
meil on sitt ilm, olematu palk, kinnine iseloom. seda keskmist on sul vist jalaga segada sealt ka õnn. kõik heaolu ja õnn seisab ühel sambal-RAHA.
100 % nõus13. juuli 2016, 20:22
Raha see on heaolu ja õnne peamine argument. Kui lahkub raha ukse kaudu , siis libiseb õnn aknast välja.
13. juuli 2016, 20:50
idikad. just eluaeg raha kõvasti teeminud tubli inimene kirjutas ääretu kurva loo endast, kuidas TAL PEALE RAHA MIDAGI POLE.
ei usu14. juuli 2016, 00:29
Kui ta on raha pärast ônnetu, jagagu vaestele, ta teeb nad ônnelikuks. Küll vaesed oskavad, mida selle rahaga teha ja seda nautida. Need rikkad oskavad kohe südantlôhestavaid lugusid välja môelda ja meile serveerida.
Tavaline eestlane13. juuli 2016, 19:31
Mina küll ei tea mis armastus ja õnn on.? nooruspõlves minule ei näidatud
13. juuli 2016, 20:58
mulle juba noorena jumal lubas palju armastust, et ma ära ei sureks ja see on kõige peamine mis meil, minul elus on.
naturaalne13. juuli 2016, 19:14
KELM KELM KELM pühi jalad puhtax ja kao kuss kurat.
Kalmer5013. juuli 2016, 18:32
Mida vähem manosid, kaldreid ja kaltutaavisid, seda stressivabam elu!
13. juuli 2016, 20:39
Tegutse siis , et neist lahti saada, kui kupjad uttu tõmbavad võivad isegi eestlased oma urgudest välja tulla. Praegu tehakse kõik, et rahvas hirmu all hoida ja sundida tänavatelt eemale hoidma. Selleks ongi iga pisiasja eest trahvid määratud, varsti määravad kodus puuksu laskmise eest ka trahvi, kuulavad pealt ja kui kahtlast häält kuulevad lendavad kiirreageerijad kohale.
variserid13. juuli 2016, 18:05
Kõik need nn tervendajad, posijad, ennustajad ja ravitsejad on 100%liselt AINULT RAHA PEAL VÄLJAS.
Ja leidub ikka ullikesi, kes lasevad ennast koorida ja tillist tõmmata.
Sellistest variseridest käige suure kaarega mööda!
ants13. juuli 2016, 18:38
see on tõsi.kui mõni neist ilma raha nõudmata omi õpetusi jagaks,ma ehk usukski,aga nad kõik ju küsivad roppu pappi enda "tarkuste" eest-ja sellega kaotavad nad minu silmis igasuguse usutavuse.
13. juuli 2016, 20:53
Paljud naised on ise nõiad valmis, aga käivad koogutamas väljamaa meest, nagu see targem oleks. Eneseusu puudumine on see põhiline haigus siinsetel naistel. Patriarhaatia sandistab naised vaimselt ja nende jõud läheb kaduma nii pere kui ka ühiskonna jaoks, see ajab pered lõhki ja lapsed jäävad järjest kehvemaks, sest ema on jõuetu.
13. juuli 2016, 21:04
teid lolle... käite tasuta tööl ?
14. juuli 2016, 07:33
Just nimelt, usku peab endasse olema ja mõtted peavad ka olema positiivsed, küll ülejäänu iseenesest tuleb!
kapp13. juuli 2016, 17:49
iga usk piirab sind.see jõud kes on sind loonud on see sama jõud kes sa oled.
selleks kes sa tõeliselt oled ei ole vaja midagi uskuda ega praktiseerida.
ava ennast lihtsalt sellele väele kes sa oled ja ongi kõik.
kerguse ja vabaduse tunne on see mis aitab suunda leida...
See vana 13. juuli 2016, 17:36
petis on jälle raha lunimas. Kas hea elu sai otsa, et raha otsa sai?
Kuru14. juuli 2016, 19:29
Lihtsalt Eestis on nii palju seda õiget klientuuri, kes suisa lunib lüpsmist.
Kui üks suller käib oma õpetusega siin tiiru peale, siis paar aastat kogutakse padjapüüri sisse sulli ja saab järgmine vaimne tegelinski tulla oma lõikuspidu pidama.
Ostke ikka tšakrakivisid ka ja annetage rangelt vabatahtlikult 100 eurtsi vahendajafirmale ka, need võtavad alati rõõmuga raha vastu kui teil üle on.
kaisukaru13. juuli 2016, 17:20
Nii juhtubki kui kõiki uskusid ja inimesi järgida ja teiste mulli sisse igaveseks jääda .Palju toredaid inimesi olen kohanud aga nad ei kipu kallistama ja veel vähem raha küsima ja lehe reklaami abil jüngreid koguma.Inimesel on isetervendav võime raha eest annad oma võime hoopis teisele ära.
Elagu eestlased! Kena suve ja õnne ja õnnistust kõigile! 13. juuli 2016, 17:15
Kui sa, Veet, loeksid13. juuli 2016, 17:08
eestlaste kommentaare, ei arvaks sugugi enam, et eestlased nii endasse on. Kisuks ükskõik, kellel, kasvõi kõri välja. Aga ahne oled sa, Mano, küll!
eestlanna13. juuli 2016, 17:02
Usume hoopis Taarat, see on vana jumalus meile ja selle uskume ei maksa mitte sentigi. Eestlase umbusklikkus ja kaine mõtlemine ongi need võlud, mis siin keskkohal lääne ja ida vahel aitab eestlasi elus püsida. Juba 700 aastat ja enamgi veel.
näkineid13. juuli 2016, 20:24
meie ,näkirahvas usume Taavisse.
Vana Ahv13. juuli 2016, 16:49
Loomulikult kui sellele petisele tuleb 500 eurikut välja köhida,siis sulgud endasse,sest pole enam leiba lauale panna
13. juuli 2016, 23:43
13. juuli 2016, 23:43
13. juuli 2016, 23:44
13. juuli 2016, 23:44
Pri Maat13. juuli 2016, 16:37
Pritsige mulle pappi ja ma näitan teile, kuidas õnn lenneldes õielt õiele õuele tuleb.
teadvustan13. juuli 2016, 16:26
Veet Mano ôpetab meid armastama, elu tundma, kuidas olla ônnelik, avab kôik tsakrad. Muidugi, mitte tasuta vaid ikka raha eest. Kôige paremini oleks teinud, teeks seda vanemad, kui nad ise ainult oleks osanud vôi oskaksid.
13. juuli 2016, 18:03
Mis tsakra Veet Manol endal on blokeeritud, et ta Katrin Lusti peale vihastas?
Kuidas tal see oma tõe ja õiguse tagaajamine siis sujub? Või loobus, kuna Lust mainis, et tal on olemas oma tollasest saatest terviklik videomaterjal, mis kummutaks temale esitatud süüdistused.
13. juuli 2016, 22:52
4 tsakra 14. juuli 2016, 09:48
Sellepärast ta siis kipubki naisi kallistama? Ning kui oma tahtmist ei saa, vihastab?
ujuja13. juuli 2016, 16:25
Kui terved päevad hommikust õhtuni armastuses ja õnnes supelda jääks kõik tööd ja asjad tegemata.
Tasakaalust välja on kerge lüüa hõisates ,tantsides,kallistades aga tasakaalu tagasi saada raskem.
Kõike tuleb mõõdukalt teha ja see ei maksa sentigi.
Veno Maat13. juuli 2016, 16:14
Teil pole armastust ja õnne? Tulge vastuvõtule 500.- € / 30-min. - ja kohe tuleb õnn ..
Veno Maat13. juuli 2016, 16:14
Teil pole armastust ja õnne? Tulge vastuvõtule 500.- € / 30-min. - ja kohe tuleb õnn ..
Lomulikult sulgume13. juuli 2016, 16:09
kui pole armastust,veel vähem kui pole raha,palka jne. aitäh reformikad.Veet Manol on õigus.
Kuri kodanik13. juuli 2016, 16:47
Reformikad võtsid Teilt raha ära või?
13. juuli 2016, 18:41
nad on teinud seda kogu oma valitsemisaja vältel,rahvalt raha taskust välja pressides ja pettes.
ja samas13. juuli 2016, 15:51
sellised veet mano sugused ahveristid saavad oma õnne ja armastuse räigelt valetades ja pettes.
lõpetage selle petise reklaam!!!13. juuli 2016, 15:36
Kas selle šarlatani reklaamile ei tule ikka lõppu?!? Ajakirjanikud, MIS TEIL VIGA ON?
Rohkem mõistust13. juuli 2016, 15:34
Järgmine tarkpea on Eestisse jõudnud, kes ka soovib umbluutamise laial põllul oma leivatükikese välja teenida.
See tarkpea13. juuli 2016, 16:57
on juba ammu siin ja ajab kena kopikat kokku.
13. juuli 2016, 18:08
See tarkpea soovib meist teha ameeriklasi kes särasilmi küsivad igalt vastutulijalt hauaaajuu, kuid ise mõtlevad sealjuures itsnotinteresting
Raivo13. juuli 2016, 15:18
Ainult totakas peaks sellise elu peale õnnelik olema.
Kui me oleme sellised13. juuli 2016, 15:06
Miks peakski selline rahvas õnnelik olema? Aina üks õelutsemine ja teisele koha kätte näitamine.
Lembitu poeg13. juuli 2016, 23:20
Ära aja nii lapsikut juttu.
mai14. juuli 2016, 08:25
kahjuks nii see on, enamus enda arust õnnelikud on just kõige õelamad- sellepärast üksikud ei julgegi kusagile minna