Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
13. juuli 2016, 15:19

6 asja, mida sa ei tohiks kunagi enne seksi teha (10)

Kogenud naisena oled kohanenud oma kehaga ja su enesekindlus on kasvanud. Kuid ka kõige teadlikum naine võib teha vigu...

Portaal prevention.com aitab sind nende kuue asjaga, mida enne seksi teha ei tohiks.

1. Võtta antihistamiini

Antihistamiin kuivatab su limaskesta. Nii näiteks tekib ninakinnisus, kuid samuti kuivatab see su teisi kehapiirkondi - ka su vagiinat!

Võttes asja kokku: võid olla väga erutunud, kuid antihistamiin muudab su sealt alt väga kuivaks...

2. Süüa vürtsikaid toite

Toit mõjutab tupe lõhna ja maitset. Eriti vürtsikas toit (näiteks jalapeno) võib põhjustada gaase, puhitust ja kõhutuult - kõik see ei pruugi nii lihtsalt lõppeda.

Lisaks jäägid, mis jäävad suhu ja kätele... Sa võid tekitada partneri intiimpiirkonnas tunde, et see oleks justkui leekides.

3. Juua liialt palju

Kerge napsutamine võib luua õige meeleolu, kuid alkoholiga liialdades - tuimestad oma tunded. Nii võib võimalus orgasmi saada kaduda. Teadlased väidavad, et 11 protsenti alkoholi tarbinutest on hädas orgasmi kogemisega.

4. Kasutada elektrilist hambaharja

Kõlab veidralt, aga elektrilise hambaharja kasutamine ja alkoholiga suuvee kasutamine - need suurendavad riski, et võid haigestuda mõnda suguhaigusesse.

Igemed on õrnemad ja võivad pisemaid vigastusi saada, mistõttu on organism haavatavam.

5. Raseerida

Kui tahad olla sile ja siidine, siis raseeri end päev enne tähtsat õhtut. Siis saab nahk aega paraneda. 

6. Kasutada toitu eelmängus

Šokolaad võib kõlada erutavalt, kuid pärast seksi võib sind oodata lööve. Kui šokolaad satub kohtadesse, kus see olema ei peaks - infektsioon pole välistatud.