Foto: AskMen / Amazon
Ilu ja mood
12. juuli 2016, 10:48

Ananass ja sandlipuu: millised on tänavused parimad meeste suvelõhnad? (1)

Suvi nõuab meeste lõhnaõlide puhul kergemat lähenemist, märgib Ask Men. Sa ei taha lonkida päikeselises rannas, lõhnates raskelt muskuse, tammepuu ja naha järele. Märksa mõistlikum on investeerida lõhna, milles tsitruse ja lillede noodid viitavad millelegi soojemale ja helgemale.

Hugo Boss Bottled Unlimited

Alustame suvelõhnaga, mis seda tõesti on. Värske ananass pehmendab magusat sandlipuud ja see kombinatsioon toob meeltesse suvise päikeseloojangu. Tegu on lõhnaga, mis sobib igaks juhtumiks, mis eeldab õrnemat lähenemist – kuid on samas märgatav ehk tuntav.

undefined Foto: AskMen / Amazon

Mr Burberry

Selle lõhna looja ütleb, et nende viimasesse meesteparfüümi on püütud Londoni essentsi. Õnneks ei tähenda see, et parfüüm lõhnaks nagu punase kahekorruselise bussi tagaiste. Tegu on hoopiski nutika kombinatsiooniga magusast greipfruudist, vetiveri ja puidu nootidest ning täpselt nii elegantne, kui sellest brändist oodata võib.

undefined Foto: AskMen / John Lewis

Davidoff Horizon

Kui sulle meeldib natuke rohkem vürtsi, siis Davidoffi uusimal lõhnal on rohkelt ingveri ja pipra nooti. Seda energilisemat poolt on samas täiendatud soojade ja maale viitavate toonidega nagu seedripuu ja rosmariin, üldefekt on mehelik ja sensuaalne.

undefined Foto: AskMen / Amazon

Dunhill Icon Elite

Kuigi see parfüüm anti välja suvel, pole selles niipalju suvetuult ja päikest. Pigem on see börsisaali lõhn: rikkalik, võimas ja sobib kõige paremini ülikonna juurde. Jõulised vürtsinoodid segunevad sügavate metsadega, kuulutades su saabumist, ja hõljudes ringi veel pikalt pärast seda, kui oled maha istunud. See pole liiga muskuseline, kuid siiski – ainult alfaisastele, palun.

undefined Foto: AskMen / Harrods

Paul Smith Sunshine

Usaldusväärsena nagu vihm jaanipäeval ja lämin Õllesummeril, võtab see parfüüm 2016. aastalgi üles vürtsikad noodid. Muskaatpähkel, pipar ja koriander annavad avapaugu, enne kui soe sandlipuu üle võtab. Tahaksime öelda, et see hõljub su nahalt sama kaua kui kestab su päikesepõletus, kuid teame siiski, et isegi sellise kena lõhna puhul oleks see veidi tõeväänamine. 

undefined Foto: AskMen / Amazon

Azzaro Wanted

Jah, see pudel on padrunitega täidetud revolvritrumli kujuga, ja jah, on olemas hulk nalju, mida võiks siinkohal teha selle kohta, kuidas see võib tunduda meestele, kes on mures tühilaskude paugutamise üle. Aga kui pakend on vähem kui peen, siis lõhn ise on. Sidruni ja ingveri tipunoodid annavad värskuse, põhjaks on vürts ja puit.   

undefined Foto: AskMen / John Lewis

Bvlgari Man Black Cologne

Võid mõelda, et nn idamaised parfüümid pole suveks sobivaimad, kuid me pole nõus. Võtame selle: tipus värsked tsitrusenoodid, põhjaks õlised ja puidused, lisaks täpselt niipalju muskust, et asi oleks huvitav. Ideaalne näiteks päikeseloojanguaegseks kokteilipeoks.

undefined Foto: AskMen / Amazon