Tomi ja Anni Rahula.Foto: Teet Malsroos
Mitmesugust
8. juuli 2016, 17:04

ANNI RAHULA JALGPALLIST JA NAISTEST: üks naine teadis ja kisas vaid Ronaldo nime (7)

Eestis jalgpallikohtunikuna tuntud ja muusik Tomi Rahulaga abiellunud Anni Rahula naudib kaasa seltsis Prantsusmaal jalgpallivõistlusi. Ometigi tunnistab naine, et väheke ihkaks hing ikka vilega platsile mängu juhtima.

"Eile (kolmapäeval – K.R.) atmosfääri tundes läks korraks mõte rändama sellele,  kui vägev oleks kohtunikuna ise mõnele suurturniirile jõuda,“ tunnistab Anni, et platsil olles mängu nii ei vaata, vaid jälgid ikka, et kõik toimuks määrustepäraselt.

Anni sõnul on ammu murtud valearvamus, et jalgpall huvitab vaid mehi.

"Jalgpall pakub väga paljudele naistele huvi. Kohal on nii naised abikaasade, kui ka sõbrannadega,“ selgitab Anni ja meenutab üht silmapaistvat pealtvaatajast naist, kes kisas meeletult staar Ronaldo nime.

"Ta ütles, et ega ta ühtegi jalgpallurit peale tema ei teagi. See olevat ta esimene mäng vaadata olnud,“ suhtub Anni ka taolistesse juhtumitesse lõbusalt.

Jalgpallikohtuniku kogemusi ei lastud Annil unustada ka pealtvaatajana mänge jälgides.

"Lõbus oli hetk, mil Wales`i ja Portugali mängu ajal küsis üks Wales'i fänn minult, et keda toetan. Ma vastasin, et kohtunike poolt olen. Kuna ta istus minu kõrval, siis arutas minuga mitmeid segaseid olukordi üle,“ meenutab Anni, et fänn uuris, mida ta arvab antud suluseisu lipu mitte tõstmisest.

"Kui kiire tagasiside järgselt staadionil ka kordust näidati, siis vajus mehel küll suu lahti... Ega mul ideaalset vaatenurka polnud, aga tuli välja, et nägin ja seletasin talle oma arvamuse olukorrast, mis kordusest ka detailselt välja tuli,“ täpsustab ta.

Kui hetkel on Anni ja Tomi nautimas eelkõige jalgpallimöllu, siis on nad leidnud aega ka teineteise jaoks.

"Me nautisime pikalt Ville France sur Mer'i võlusid. Pisikene linn, kus sai rohkelt puhata ja head toitu süüa,“ kiidab ta.

Anni sõnul on Eesti naised meeste huvide suhtes väga paindlikud, mistõttu ei usu ta, et keegi kodus jalgpalli vaatamise pärast kaasaga just tülli läheks.

 "Ma arvan, et natukene jalgpalli ja iga naine leiab midagi (või kedagi), mis meeldiks! Ja kui üldse ei meeldi, siis tasub nii mõelda: paljud naised armastavad poodlemist ja mehed on truult seal nende kõrval, nüüd on meeste aeg,“ lohutab ta naisi ja soovitab selle lühikese aja meeste nimel jalgpalli vaadates vastu pidada.