Foto: Kristjan Lepp
Mitmesugust
5. jaanuar 2018, 22:32

NUTIKAS NIPP! Kuidas soovitab Reet Linna reklaamipause sisustada?

Reet Linna jagas möödunud suvel enda nelja kasulikku nippi, mis aitavad tal ka seitsmekümnendates noore ja krapsakana püsida. Meenutame neid!

Ära hala

Mul läks nädal aega tagasi hääl ära, kurk oli valus, enesetunne kehv. Siis ma helistasin kõik lapsed läbi ja muudkui rääkisin neile, kui kehv mul olla on. Lootsin, et keegi pakub, et tuleb mind põetama ja nunnutama, aga sittagi! Ütlesid, et ma ennast raviks ja kõik.

Siis ma sain aru, et mida ma ikka ennast haletsen, niimoodi lähebki ju ainult kehvemaks. Võtsin ennast kokku, niitsin muru ja oligi kohe tuju parem! Ei ole mõtet viriseda!

Liikumine

Mina liigun nii palju kui vähegi võimalik, aga võin omast käest öelda, et tihtipeale on kõige raskem just see vahemaa, mis jääb voodist ukseni. Kui juba püsti saad ja uksest välja jõuad, on edasi kõik lihtne. Kui kohe üldse ei viitsi, siis ma ennast sundima ei hakka, aga natukene tuleb end utsitada küll. Kepikõndi tehes tuleb nii palju huvitavaid ja häid mõtteid pähe – see on täielikult aeg iseendale.

Taltsuta ennast

Ma ei ole kaasa läinud mingisuguste gluteenidieetide või värkidega, aga üritan saia ja magusat vähem süüa küll. Õhtuti tahaks teinekord šokolaadi närida, aga hoian siiski eemale, sest üritan natuke iseloomu kasvatada. Minu vanuses tuleb hoida seda ühte joont ja kaalu. Kaalunumber on mul küll sama, aga mingil hetkel vaatasin, et hakkavad rullikesed peale tekkima, siis sain aru, et ei saa kõike ka lubada.

Kasuta reklaamipausi

Mul on kodus selline nõukaaegne taldrik, millel keerutan ennast õhtuti iga reklaamipausi ajal. Ainuke põhjus, miks reklaamid head on! Mõnikord mõtlen lausa, et pagan, ära ka ei lõpe, ise olen juba puhta higine. See motiveerib küll, kui tean, et ma ei tohi enne lõpetada, kui reklaam läbi saab.

Foto: Kristjan Lepp