Pilt on illustreeriv.Foto: Reuters / Scanpix
Suhted
7. juuli 2016, 14:40

KÕIGE RAJUM EMA: kanep, alkohol ja alasti seltskonnamängud koos alaealistega (7)

Viie lapse ema mõisteti süüdi, sest ta lubas oma 16-aastasel tütrel kodus teha kanepit, tarvitada alkoholi ning mängida seltskonnamänge, neid viimaseid küll suisa alasti.

35-aastane Rachel Lehnardt sai karistuseks kokku kuus aastat tingimisi karistust ja 600 dollarit (540 eurot) rahalist karistust raporteeris WJBF.

Lehnardt peab läbima kohustusliku narkootikumi ja alkoholi testi ning ravi.

Lehnardti rääkis sisse kaaslane anonüümsete alkohoolikute (AA) grupist. Süüdi mõistetud naine oli väidetavalt rääkinud, et väiksemad lapsed olid koos isaga kodus, kui vanem tütar helistas ja küsis, kas ta sõbrad võivad külla tulla, et pidutseda. Ema oli sellega nõus.

Pidu olla aga käest ära läinud ja Lehnardt astus väidetavalt vahekorda 18-aastasega, hiljem rahuldas ennast teismeliste ees ja läks siis magama. Naine ärkas, sest tundis, et keegi seksib temaga. Naine arvas algselt, et see oli temaga enne vahekorras olnud 18-aastane. Selgus aga, et partneriks oli hoopis 16-aastane naise tütre poiss-sõber.

Küll aga ei suutnud uurimine 16-aastase noormehe süüd tõestada. Samas Lehnardt ise oli rääkinud oma esindajale, et sellest vahekorrast jagas ta pilte oma tütrega.

Naise esindaja väitel olla naine AA-grupis öelnud, et on pornograafiast sõltuvuses.