Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
6. juuli 2016, 13:19

PADI PEPU ALLA JA JALAD ÜLES SEINALE: vale käitumine pärast ühet vähendab võimalust rasestuda

Viimane uurimus näitab, et naised, kes hoiavad pärast seksi jalgu üleval või asetavad padja pepu alla, et rasestumisele kaasa aidata, võivad oma valikutega hoopis halba teha.

Need, kes pärast seksi tõusevad ja rohkem liiguvad, nende võimalus rasestuda on viimaste uurimuste kinnitusel hoopis suurem, vahendab The Sun.

Paljud naised loodavad, et pärast seksi selili lamamine, padja asetamine pepu alla või jalgade tõstmine, aitab suurendada võimalust rasestuda.

Nüüd soovitatakse, et suurema täenäosusega rasestud hoopis siis, kui sul pepu all seda patja pole ja lamamise asemel liikuma asud.

Amsterdamis uuriti 479 patsienti, kes jagati kahte gruppi. Ühed puhkasid pärast seksi jalad õhus ja selili. Nii suisa 15 minutit. Teised pidid pärast suguühet kohe püsti tõusma.

Pärast mitmeid katsetusi olid tulemused üllatavad: 32,2 protsenti lamajatest jäid rasedaks, kuid aktiivsetest liikujatest rasestus suisa 40,3 protsenti osalejaid.

Nii kinnitab doktor Joukje van Rijswijkis, et ei ole ühtegi bioloogilist seletust, et liikumatus mõjuks rasestumisele positiivselt.

Arstide sõnul on ekslikud müüdid väga kiired levimad, mistõttu on tohtrid kuulnud lugusid, kuidas rasestumiseks tuleb lisaks lamamisele jalgadega õhus veel ringe teha, kuidas rasestuda sooviv naine peaks põlvitama ja mees lähenema tagant. 

Siiani ei ole ühtegi tõestatud fakti, et üks oleks parem teisest.

Kindel on hoopis see, et sperma teeb oma töö väga kiiresti. Seda hoolimata isegi sellest, et millises asendis paarike seksinud on.

Professor Adam Balen soovitab: "Kui sa tahad rasestuda, siis seksi võimalikult palju ja kuidas iganes sa tahad - naudi!"

"Pärast seksi tee, mida tahad, aga ära suitseta," lisab ta.

Teadlane kummutab ka fakti, et kogu sperma võiks naise vagiinast tõustes väljuda. See pole anatoomiliselt lihtsalt võimalik.