Foto: PantherMedia / Scanpix
Mitmesugust
1. juuli 2016, 14:59

RAHUSTADES ISEEND: 9 uskumatut fotot, mille tegi sünnitaja ise (1)

Kui San Francisco fotograaf Lisa Robinson ootas oma teise lapse ilmaletulekut, siis oli ta korraga närviline ja ootusärevuses. Eks neid tundeid koge kõik beebit ootavad emmed, kuid Lisa närveeris veel ühe erilise asjaolu tõttu.

Lisa ja ta abikaasa peres oli kasvamas juba 9-aastane poeg, kellele nad olid aastaid igatsenud õde või venda, kuid pere meelehärmiks kõik katsed rasestuda ebaõnnestusid või lõppesid raseduse katkemisega, kirjutab upworthy.com.

Nii otsustas paarike katsetamise jätta.

Loomulikult juhtus just siis ime ja Lisa jäi ootama nende tütar Anorat. Kuna tegu oli tõelise imega, siis tahtis Lisa tütre sünniks midagi erilist.

Nii otsustas ta, et sünnitama minnes võtab kaasa oma kaamera ja jäädvustab ise kõike toimuvat. Naine lootis, et armastatud ala aitab tal ka sünnitusvaludega võidelda.

Haiglasse sünnitama minnes koges naine, et valudega fotode tegemine ei ole sugugi nii lihtne. Kuigi ta abikaasa ja sealsed töötajad olid abivalmid, siis oli naise sõnul raske hoida kaamerat kindlalt käes. Kuid emaka kokkutõmmetest vabadel hetkedel sai ta fotod tehtud.

"Kui oli aeg pressida, siis ma suutsin pressida ja teha foto. Ma keskendusin oma tütrele ja abikaasale, kaamera oli kõrvaline," selgitab naine.

Millised fotod sellest sünnitusest sündisid? Ja milliseid emotsioone need kirjeldavad - vaata SIIT!