Mitmesugust

ÜKSIKVANEMAL JA ÜKSIKVANEMAL ON VAHE SEES: elatisabifondi lisaeesmärk on motiveerida lapse ema registreerima sünniaktis lapse isa (46)

LISA KOMMENTAAR

eesti mees7. juuli 2016, 19:29
Kõige esimeseks nõudeks olgu geenitesti tegemine. Mitte ükski mees ei pea maksma elatisraha võõrale lapsele ja ka riik ei tohi hakata enne maksma kui isadus on tuvastatud ja seega võimalus hiljem lapse isalt raha välja nõuda. Jäägu ära manipuleerimine maksumaksja rahadega, kõik makstud rahad tuleb riigil ka kätte saada, milleks sellist süsteemi üldse käivitada kui puudub kindlus asjade toimimises.
nojah..7. juuli 2016, 14:19
aga kui sa sipelgapessa istud, ei tea sa ju seda, milline neist sind taguotsast hammustas
no aga7. juuli 2016, 17:52
märgi lapse isaks siis kas peaministri, presidendi või ükskõik kelle kuulsatest ja rikastest, kui nii lihtsalt saab.
Jah7. juuli 2016, 08:10
Kanname isa nime sünnitunnistusele, teeme DNA testid jne. Isa, kes ei anna ennast 18 aastat näole (ei füüsilises ega rahalises mõttes) ujub mingi moment selle lapse ukse taha ja nõuab toetust. Või otsib selle lapse üles "riik", kes siis kohustab last hooldekoduarveid maksma. Küllalt neid juhtumeid. Kui ikka on näha, et mees last omaks ei tunnista, siis sõitku kukele. Kellele seda jebla pärast vaja on? Lisatoetus on paarkümmend euri, aga selle "issi" ülalpidamine tulevikus ilmselt mitusada euri kuus. No thanks! Enda ja oma lapse närvid on tähtsamad. PS! Mees võib peale 10 aastast kooselu naise rasestudes peast ära pöörata ja saba jalge vahel noorema juurde joosta öeldes, et ta pole ikka isarolliks valmis... Ei ole päris nii, et KÕIK naised vahetavad igal ööl mehi ja ei tea ise ka, kes isa on.
vale7. juuli 2016, 08:09
kuidas sa registreerid,kui mees ei ilmu lapse nime registreerimisele?See peab ka olema kahe inimese nõusolek,kelle nimi sünnitunnistusele kantakse.
kahe inimese7. juuli 2016, 14:32
nousolekut on vaja lapse valmistegemiseks. kui sa last ei soovi, siiis hoidu naist rasestamast. parast on juba hilja hadaldama hakata. yldiselt tundud vaga ebameeldiv mees olevat.
ja jah,7. juuli 2016, 17:56
ikka teised süüdi, miks sa ise siis mingi juhuslikuga rasestud, kas naistel polegi võimalusi rasedusest hoiduda kahtlase mehega. Just reklaamitakse telekas SOS raseduspille jne. Ega ühegi egoistist nõiaga polegi võimalik kaua koos elada, see tigedus tuleb ju isegi siin kommentaariumis välja.
noid on7. juuli 2016, 18:59
juba aastaid onnelikus abielus, tanan muretsemast! lapsed on ka taitsa olemas. eesti mees ei taha millegi eest vastutada, tahtis on vaid oma lobu ja ringiaelemine ning siis syydistatakse naisi. mage mees oled, ei vaarigi mehe nime.
võrdõiguslik7. juuli 2016, 08:03
Ka isa peaks last saama üksi registreerida ilma märketa ema kohta. Ja lisaküsimusi ei tohiks esitada, nagu praegu üksiksemale ei esitata.
Üksikisa7. juuli 2016, 07:09
Naised sõimavad siin mehi ja toovad igasugu statistilisi % lugemiseks. Minu väikelinnas kus elab 2000 elaniku on ainuüksi minu elukoha tänaval kolm üksik isa. See on minu stat statistika. Minu nägemus on elust et enamik lahutustes ja selles et inimesed normaalset perekonda ei loo on söödi tänapäeva meedia, riik ja valitsus kes vastandab mehi ja naisi, isasi ja emasi jne. Normaalsest elust on tehtud seadustega sõjatander.
ja jah7. juuli 2016, 17:57
inimesed ju ise muidugi inglikesed, aga kergesti mõjutatavad meedia poolt :)?
troll6. juuli 2016, 22:02
Aga kui lapse isaks öelda välismaalane, ehk siis suisa neeger. Kas siis makstakse? Kas riik hakkab välismaalasi tagasi ajama? Isegi Eesti kodanikud on paljud mööda maailma laiali.
ykskoik kust 6. juuli 2016, 23:34
jutt algab, eesti mees jouab ikka mustadeni valja.
oh naised6. juuli 2016, 21:48
arge tehke lapsi eesti meestega, parast ei joua rahadega ara rotitada ja sinna juurde peab kuulama iba, et aga kust sa tead, et see minu laps on jne. ka need, kes kindlalt teavad, et laps on nende, ei maksta mingeid alimente ja on veel kovad mehed pealegi. nouka ajal oli kord majas - voeti palgast maha ja asi klaar. ja siis varrokene varrega ja helmed soimavad naisi, kes pole julgenud synnitada. toesona, minge kohvreid pakkima. laane-euroopa on tais haritud, nagusaid ja valgenahalisi mehi, kes tahavad abielluda ja lapsi ning on lastele head isad. las need eesti kovadmehed kovatavad siin yksi edasi.
naerma ajad7. juuli 2016, 18:00
kas meediat üldse ei jälgi, kui palju on probleeme väljamaa meestega, ema peab last röövima ja isegi tapab kellegi, viimane meenutus.
nii juhtub7. juuli 2016, 19:03
yhega sajast tuhandest. eestis palju tihemini. valismaa mehed tahavad oma last kasvatada ja voitlevad selle eest. eestis voitlevad mehed selle eest, et jumala eest ei peaks lapsekasvatamises osalema.
ei pea7. juuli 2016, 18:00
sa kuhugile minema, varsti saad mõne kohaliku moslemiga teha :).
ma7. juuli 2016, 19:01
ei pidanud silmas tshurkasid.
väga armason see nõudmine6. juuli 2016, 20:46
kui laps on kaelakandja ja saab palka,siis on ta kohustatud seda issssikest üleval pidama ???Vaatamata sellele, et issikesel tattnokka vaja pole läinud aastate jooksul .
see aga k.17_16 tundub ka olema üks õige ISA ja RISTIISA . Naised muidugi ei tea,kes seemendaja on,nemad na rumalad,et usuvad mehe ausat mulinat.
kui mõelda6. juuli 2016, 19:37
Riik ?6. juuli 2016, 19:29
motiveerida lapse ema registreerima sünniaktis lapse isa !
Et pärast raha välja lihtsam pressida!
mitte valjapressimisest ei kai jutt6. juuli 2016, 21:49
vaid oma lapsele alimentide maksmisest. kui maksta ei taha, kasuta kaitsevahendeid. siis ei ole vaja hiljem ulguda kuidas oelad morrad vaese mehepoja loksu on vedanud. vakk milline nome mees sa oled!
ja sina7. juuli 2016, 00:00
kui last üksi kasvatada ei taha siis võiks ka naine selle peale mõelda kuidas rasedusest hoiduda,ka nendel on mitmeid võimalusi,ainult soiute mehed süüdi ei kasuta kaitsvahendeid,mida te ise selleks tegite et rasedusest hoiduda.Olen ka naine kuid teie vingumine hakkab ära tüütama,ei maksa igaühega magada
alati leidub7. juuli 2016, 14:35
teisuguseid naisi, kes meeste kaitseks dzhotile viskuvad:) reaalsus on see, et ei magata igayhega. yksikemadest on 90% rasestunud oma pikaajalisest elukaaslasest ja sageli ka abikaasast. kes hetkel on lapsi tahtnud. lihtsalt hiljem jalga lasknud. ei magata igayhega.
eesti mees7. juuli 2016, 19:35
Raha saab siis kui on DNA test tehtud ja laps minu oma.
6. juuli 2016, 19:09
Kui iga päev on erinev mees seljas, kes siis neist selleks õnnelikuks isaks saab?
eks Savisaar,kes siis muu6. juuli 2016, 20:46
või kahtlete selles?
6. juuli 2016, 21:05
on sinul alles järjepidevust? Ronid seljast maha ja jääd vaatlema, et kes ja millal ja kui kaua ning kui tihti vahetuvad? Kui teeksid sama innukalt tööd, oleksid juba rikas mees ja ei peakski oma enese last ignoreerima või kaameliks mõtlema.
tööga7. juuli 2016, 18:04
ei saa keegi rikkaks, vaid otsi rikas ohver, tee temaga laps, või teeni jalgevahega advokaadi palka, näed kui palju võimalusi naistel, aga mis võimalused meestel?
sa raagid endast voi?6. juuli 2016, 21:51
eesti mehest liiderlikumad on ainult neegrid ja moslemid. valgenahaliste inimeste hulgas on ikka kombeks kaitsevahendeid kasutada kui last ei soovi ja kui too ara synnib, siis oma laste eest hoolitseda.
valvur6. juuli 2016, 18:55
Kõik on õige, kuid isaduse tuvastamiseks oleks aus enne lasta teha DNA- test! Ei piisa neiukese näpuga näitamisest mõne tuttava isase peale et siis tema kirja panna lapse isana. Teadupärast 30 % naisi ei tea täpselt kes on antud lapse isa, ei tohiks olla piisav, et neiuke arvab teadvat, kes pätsi ahju pistis. Mehel peaks olema õigus nõuda DNA- testi ja kui kõik klapib, siis alles asuda rahakoti raudade kallale!
oh seda onnetut6. juuli 2016, 21:53
eesti meest, kes alati koiges naisi syydistab. naise ysk on nagu rotiloks, kuhu vaesed mehepojad kogemata sisse kukuvad. krt, voi teaduparast. faktid naitavad, et 60% eesti lastest kasvab yksikemadega. toesona, arge tehke lapsi eesti meestega, siis ei joua hiljem rahadega ara rotitada. kapp hakkab varisema kui peab oma lapsele sendi valja kaima. pole ime, et naised karjakaupa valismaale abielluvad.
Pole ju teema ....6. juuli 2016, 18:23
ei näe probleemi, kui pole Sõstritsa juures last saadud kunstliku viljastamise teel , siis ühe vanema puhul - ei olegi vajalik toetus. Väga lihtne ju, naine peab teadma - et ühel päeval küsib laps, miks pole isanime . Meil on sõjaaeg möödas, kus ei märgitud vältimaks sattuda represseeritavaks. Seega , naine kes ei tea kellega lapse sai , saab olla vaid bomz või harimatu lits. Ülejäänud teavad täpselt.
Üksikema7. juuli 2016, 16:00
Kui lapse isaga koos elatud mitu aastat ja lapse saamisest on kooselu ajal korduvalt räägitud siis on "tore" üllatus, kui mees poole raseduse pealt astub uksest välja ja ütleb, et mõtles ümber, ta pole ikka valmis isaks saama. Hakkasin ma jah, meest taga otsima, kui olin sünnitanud ja lapsele oli vaja nime panna ja isa nime. Ei otsinud ja ei hakka kunagi otsima. Ei kiru ma teda taga, ei nõua, et maksaks lapsele elatusraha, laps pole isa vastu huvi tundnud, kuigi juba teismeline. Isalt raha saamata on isegi elu lihtsam, sest pole vaja ennustada, kas maksab või mitte ja kui palju maksab.
Üksikema / 16:00, 7. juuli 2016 12. juuli 2016, 06:08
kuule emane, sa viisid jutu mujale - tähendab tead kes on isa ja siis panid isa nime või mitte ?
sass6. juuli 2016, 18:01
Mehed ei tohiks end lasta sinna kirjutada, sest see kanne on eelduseks iga kuu 215 € maksmiseks iga lapse kohta.
kui sa selline6. juuli 2016, 21:57
rott oled, siis ara tee lapsi, kasuta kaitsevahendeid, siis pole vaja hiljem ulguda kuidas pahad morrad sind vaesekest sisse on vedanud ja nyyd oma lihasele lapsele alimente pead maksma. jube mees oled!
sina küll7. juuli 2016, 18:08
vaeseke pole, nii tigedust täis, et pole ime, kui mehed põgenevad.
olen juba aastaid7. juuli 2016, 19:06
onnelikus abielus. tanan muretsemast. eesti mees pogeneb igasugusest vastutusest, mis tema mugavat elu voiks segada. see pole minu tigedus, vaid stastistika. seda, kui keegi toe valja ytleb, pannakse meil miskiparast vaga pahaks.
aga6. juuli 2016, 17:16
Kui kolmandik eesti naistest ei tea, kes on lapse isa. Keda sa registreerid siis? DNA analüüsid 30 mehelt?
tts6. juuli 2016, 19:22
Kust sa võtad seda idiootsust, et kolmandik Eesti naisi ei tea oma lapse isa? Piinlik võiks olla oma lollust eksponeerida
tššš7. juuli 2016, 16:47
Naised muidugi teavad, aga isad ei tarvitse teada, et nad ...isad ei ole.
loodame6. juuli 2016, 21:55
et sa iialgi ei paljune, vaaraka geenid antakse muidu edasi. eesti mehest liiderlikumad on ainult moslemid ja mustanahalised.
igal asjal7. juuli 2016, 18:10
ju põhjus, Eesti naistest külmemat ja harimatumat egoisti ka pole, eks see ole tagajärg.
harimatumat?7. juuli 2016, 19:08
eesti naised on oluliselt haritumad kui eesti mehed. see pole mitte minu arvamus, vaid statistika. imelik, et laane mehed tahavad meiega hea meelega abielluda ja lapsi saada.
harimatumat? / 19:08, 7. juuli 2016 12. juuli 2016, 06:10
olid need kes sulle pakkusid ennast , tumeda riistaga ?