Suhted

SEO MIND KINNI: inimesed vabanevad stressist ja rahunevad sidumismängudega (8)

LISA KOMMENTAAR

Vetissist19. juuni 2016, 17:09
Eks stressist vabanemiseks ole seegi, kui nööri üks ots köita oksa külge, teine ots stressava kodaniku kaela ümber, misjärel lasta kodanik rippasendisse ja oh imet, stress kui peoga pühitud.
oponent18. juuni 2016, 11:14
Minu meelest ajalehetoimetustes töötavad inimesed, kes pole harjunud analüüsima ja järeldusi tegema. Noh, artiklite kirjutamine eeldab, et mingil määral aju peaks nagu liikuma aga samas ei saada aru, et head ja paha ei ole mõistlik omavahel segada. Sest mis on kinni sidumine? See on teiselt liikumisvabaduse ära võtmine. Ja seda tehakse inimesele, kes meeldib? Ei hakata ju seksima ebameeldiva inimesega? Vanasti öeldi, et seksimine pidi olema ülima armastuse füüsiline väljendus. Nüüd siis ilmselt lihtsalt oma kire välja elamine suvalise inimesega, kelle kätte saad.
Lühidalt, nii mõnigi inimene peaks hakkama endale selgeks tegema, mis vahe on headel ja pahadel asjadel. Mulle tundub, et debiilsus on nakkushaigus. Lugedes tekib mõnikord selline mõte.
vnea18. juuni 2016, 10:16
Inimkond on segi läinud. Elu on nii heaks läinud, et ei tea enam mida tahta võ teha :), varsti hakatakse avalikult soovitama mänge koduloomadega....maandab stressi :). Samas räägitakse pidevalt, et lastest hoolitakse vähe, ei tegelda peredes piisavalt jne. Maailm on segi läinud.
mingi17. juuni 2016, 16:25
pervert tõesti. Soovitas siin hiljuti lõunapausi vetsus masturbeerimisele kulutada - nii nunnult oli asi esitatud ka nagu pannkoogid moosiga pühapäeva hommikul. Et peaks olema normiks igas kontoris.
Tekib küsimus, kas tööajal ei tohi, koosolekul näiteks? Ka nunnu ju.
kiiksuga toimetaja17. juuni 2016, 16:20
Kes see pervert seal Õhtulehes on, kes sellist jama juba pool aastat üllitab? Miks teda lahti ei lasta?
neiu 1817. juuni 2016, 18:30
Vaidlen vastu.Seksiga seotuv vajab avalikustamist ja õpetlikke kommentaare.
läheb lahti17. juuni 2016, 15:47
sado-masso massidesse, algas pederaariaga, sooneutraalsusega, loodame et riigikogu viib sunnismaise sado ka massidesse
20. juuni 2016, 10:32
sado-masos pole midagi halba kui piiri peetakse. Seda ei maksa võrrelda teiste asjadega