Foto: Dainis Graveris / SexualAlpha (https://sexualalpha.com/free-erotic-photos) / Unsplash
Keha
1. oktoober 2020, 10:33

8 ERINEVAT TÜÜPI: millised rinnanibud on sinul? (9)

Me ei mõtle sellele ehk igapäevaselt, aga naiste rinnanibud on erineva suuruse ja kujuga. Olemas on 8 erinevat rinnanibu tüüpi, mille arstid on klassifitseerinud.

Kõik need erinevad tüübid esindavad normaalseid ja terveid rindu, vahendab The Sun.

Samuti pole võimatu, et ühel naisel võivad olle erinevat tüüpi rinnanibud.

Millist tüüpi nibu on sinul?

Väljaulatuv

Nibud on tõstetud mõne millimeetri võrra rinnast kõrgemale ja suunaga väljapoole. Kipuvad olema "kõvad" nibud, mis külma või erutust pakkuva stimulatsiooni käigus veel kõvemaks ja püsti lähevad.

Lame

Nibu on lame ja sulandub nibu ümbritseva tumeda ala sisse. Ka see nibu võib külma või stimulatsiooni tõttu tõusta kõrgemale ja tõmbuda kõvaks, kuid siiski vähem.

Pundunud

Kogu ala näeb välja nagu väike küngas rinnal. Külm ja stimulatsioon võivad nibu kuju muuta.

Ümberpööratud

Nibu on justkui sissepoole tõmmatud. Mõnikord on võimalik nibu sõrmedega tissist nö välja tõmmata, kuid liialt pingul lihaste puhul pole see võimalik.

Üks rinnanibu on tõestetud, teine on tagurpidi.

See võib olla märk rinnavähist, kui nibud pole alati sellised olnud. Kui sul on terve elu rinnanibud erinenud, siis tõenäoliselt pole muretsemiseks põhjust. Kui nibud on aga ajaga nii muutunud, siis tuleks pöörduda võimalikult kiiresti arstile.

Auklik

Muhud ja kühmud nibu ümbruses oleval areolal - tumedamal ringil. Selline rind võib sulle muret teha, kuid on tegelikult täiesti normaalne. Selliseid muhke kutsutakse Montgomery näärmeteks - mõnikord meenutavad nad vistrikke. Kõigil naistel on sellised "muhud" rindadel, kuid mõnedel on neid rohkem.

Karvane

Kõigil naistel on nibude piirkonnas karvanääpse, kuid mõne naise rinnad võivad teistest siiski karvasemad olla. Olgu need jämedad puntrad või üksikud - neid võib eemaldada ja hirmu tundma ei pea.

Üks nibu lisaks

Kui sul on nibu või kaks tavapärasele nibude arvule lisaks - ära muretse!  See on küll haruldane juhus, kuid pole haiglaslik. Need meenutavad kühmu või muhku. Kuulsustest on lisanibuga õnnistatud Harry Stylesi, Lily Allenit ja Mark Wahlbergi.

Vaata fotosid SIIT!