Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
16. juuni 2016, 11:20

Naise 5 paljastust selle kohta, kuidas rahuldada iga naist (3)

Men'sHealthi naiskolumnist Kate sattus meessoost sõbraga õllelauas seksist rääkima ning jäi mõtlema selle üle, kas mehe džentelmenlikud ja üliinimlikud pingutused naine esimesena orgasmini viia on seda ikka väärt? Ning sellegi üle, mida ning naised rahulduse saamiseks tegelikult tahavad? 

Mul oli ühe kutiga hiljuti üks vestlus – ja kuigi see võis toimuda rikkalike õllekoguste juures, oli see siiski väga intrigeeri ja ma mäletan seda selgelt. Mida ma ei saa öelda ülejäänud õhtu kohta.

Kutt tunnistas, et tal on magamistoas üks reegel: "Tüdrukul peab esimesena tulema." Kui ühelt poolt olin võlutud tema vajadusest rahuldada naist ja seada naise vajadused enda omadest ettepoole, siis teisalt tegi mind ka närviliseks mõte sellest, et olen tüdruk, kes sellise reegli alla käib. Kogu see "kellel tuleb esimesena" olukord on keerukas värk.

Võtame näiteks stsenaariumi A. Lähened haripunktile ja loodad, et naine on sama kaugel. Tõstad survet, et temake jõuaks lõpuni koos sinuga, ent sellega tekitad hoopiski riski, et naisel kaob kogu nauding. Siinkohal üks saladus: surve tulla nõudmise peale on oluline põhjus, miks naised seda teesklevad.

Või stsenaarium B: milline kutt tahaks oma rõõmuplahvatuse vallandumist liiga varakult? Seda peetakse ju üheks halvimaks asjaks, mis saab mehega selles tegevuses juhtuda.

Lõppude lõpuks, kas naised mitte ei taha ju iga kord rahuldust? Kas sa pole mitte lugenud paljusid artikleid, mis räägivad sellest, kui tähtis on temakest esimesena rahuldada?

Usun, et mõnede kuttide puhul tekitab see järeleandmatut muretsemist liiga kiiresti lõpulejõudmise üle – enne daami. Koos kujutluspildiga sellest, kuidas temake pöörab pea pärast sinu lõpulejõudmist rahuldamatult kõrvale.

Kuigi ma ei suuda end sellises situatsioonis sinu asemel kujutleda, võin rääkida, kuidas mina seda näen. Ja see võib sind üllatada – või vähemalt pakkuda sulle mõningast kergendust.

1. Nagu arvatud – ja kui juustuselt see ka ei kõlaks – meile naistele meeldib seksi kogemine. Meile meeldib intiimsus. Me armastame tunda sinu keha enda oma vastas. Me armastame seda tunnet, nagu sa tahaksid avastada ja nautida iga sentimeetrit meist. Me armastame olla täielikult ihatud. Ütlen teile, et ainuüksi see täidab meie jaoks selle vajaduse, mida on raske väljendada. Me tahame teada, et sa tahad meiega hullamiseks aega võtta ja osaleda eelmängus. Eelmäng ei pea siiski võrduma orgasmiga! 

2. Kui sa mind survestad, siis ma tõenäoliselt lihtsalt teesklen, kuna ma ei taha vähendada su enesekindlust. Ausalt. Mõnikord me lihtsalt ei jõua sinnani, tead sa? Nagu sinagi, kas pole? Hei, see sõltub päevast; sellest, mis juhtunud tööl; sellest, milline on mu hormonaalne seis; ja sellest, kui seksikana ma end tunnen. Surve lisamine – see etteotsustatud reegel, et temakesel peab esimesena tulema – lõhub täielikult tuju ja enamasti kõik võimalused selleks, et ma saaksin selle võimsa orgasmi, mida sa tahtsid.

3. Võta seda sellisena, nagu see juhtub. No mis siis kui su armurõõm superkiiresti vallandub – leia viis selle võla tasumiseks. Sa ei peaks lähenema seksile eeldusega, et mõlemad pooled saavad kindlasti orgasmi. Jah, ideaalses maailmas nii juhtuks. Aga ausalt, ei juhtu. Tead neid filmistseene, kus paarike saavutab samal hetkel ühehäälselt orgasmi ja täieliku rahulduse? See on sõnnik. Mõtlen seda siiralt: lihtsalt naudi neid hetki. Pane temake tundma end tahetuna ja anna talle seda lähedust, mida ta ihkab. Teadmises, et sa oled tema üle kontrolli kaotanud, võib seisneda ehtne rahuldus. 

undefined Foto: PantherMedia / Scanpix

  

4. Kui tahad, et tüdruk saaks orgasmi, siis pühendu talle. Meile meeldib tunda end erilisena, niisiis üllata meid peale tööd põhjaliku hullamise ning põhjaliku suulise tegevusega. Ära näita välja, et asi seisneb puhtalt tema rahuldamises – lihtsalt rahulda teda ja hoia oma väikemees mängust väljas. Kui asi on seksis, siis millegi ütlemine ei aita – asjade tegemine teeb seda. Niisiis kui sa ütled "Ma viin sind orgasmini", siis ei aita sa ennast – ega meid. Kuigi me hindame su visadust ja pühendumist, peaksid sa ilmselt lihtsalt viima meid orgasmini – mitte andma meile detailset kirjeldust oma tegevuse kohta.

5. Anna temakesele seda, mida ta vajab. Ma pole mingi ekstreemne kaissuvõtja, aga ma hindan põgusat ehedat kaisutamissessiooni pärast seda, kui laengud on lennanud (või mitte lennanud). Ära hüppa voodist välja, et õhutada oma liiget õhukonditsioneeri ees ja siis hakata videomänge mängima. Puhasta end ja jää hetkeks paigale. See on see, mida ta vajab. Ta vajab, et sa pühendaksid talle natuke aega ilma selleta, et su pult suskaks ta kubet, isegi kui see on vaid põgus hetk. Hei! See võib olla ka ideaalne aeg temaga rääkimiseks ja selle teadasaamiseks, mis tekitab temas mõnujudinaid! Suhtlemine on kuum. Sinu lõpumäng on ju selleks, et ta tunneks end imelisena, kas pole?