Foto: Louis Vuitton, Raf Simons, Canali, Lanvin, Umit Benan
Ilu ja mood
15. juuni 2016, 10:58

5 meestemoetrendi tänavu suvel (4)

2016. aasta meestemoe kevadkollektsioonid tõid tagasi traditsioonilised värvid, moodsad vormid ja valiku ootamatuid aksessuaare kuumemateks kuudeks, vahendas TheTrendSpotter

1. 50-ndate särgid

Raf Simmonsi ja Louis Vuittoni kollektsioonides näeb ülesuuruses polosärke ja 1950-ndate meestesärke. Trendi saab tasakaalustada rätsepapükstega ja aksessuaarina lisada tumedamad päikeseprillid, saavutamaks ehtsat 50-ndate vaibi.

undefined Foto: Louis Vuitton, Raf Simons, Canali, Lanvin, Umit Benan

2. Bomber-joped

50-ndate piloodijoped on tagasi. Argipäevadel mitmekülgsed, lahedad ja mugavad. Trendi tänapäevasemaks muutmiseks proovi leida uusi värve ja moodsaid materjale.

undefined Foto: Alexander Wang, Simon Miller, Salvatore Ferragamo, Versace, Louis Vuitton

3. Lühemad lühkarid

Prada ja Gucci on toonud tagasi lühemad šortsid ning seda laias värvi- ja mustrivalikus. Head värvid on sinine, roheline ja kollane ning sobivad sellised püksid lihtsate nööpsärkidega.

undefined Foto: Top Shop Design, Prada, Gucci

4. Tunked

Tänavused meestemoekollektsioonid on noogutanud mehhaaniku stiilis tunkedele, tuues neid välja tumemustana, jahedas denimtoonis ning tõmmu rohelisena. Sobivad kokku lihtsa valge T-särgi ja tossudega. 

undefined Foto: Alexander Wang, Greg Lauren, Givenchy, A.P.C

5. Valged chino-püksid

Valged teksad ja chinod on täiendatavad sügavsiniste toonide ja erksate värvidega ning selliste aksessuaaridega nagu määrdunudpruunid saapad ja vööd. Vintage-välimuse annab kombineerimine kudumite ja mustriliste sviitritega, klassikalise nädalavahetuse look'i aga saad, kui paned nende juurde selga tuhmi nööpidega šambreesärgi.  

undefined Foto: Tommy Hilfiger, Dior Homme, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein Collection