Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
6. juuni 2016, 12:21

MEHED ARUTAVAD: kuidas maitseb naiste vagiina? (14)

AskMeni foorumis uuris naislugeja, mismoodi mehed kirjeldaksid naisele tehtud suuseksi põhjal tema maitset. Kuus meest püüdis naise maitset iseloomustada ja see kukkus välja päris humoorikalt.

"Lugesin just ühte uurimust ja ülekaalukaim vastus oli, et nagu mündid. Kas see on tõsi? Mul ei ole kunagi juhtunud nii, et mees laskub mulle sinna alla ja siis ütleb: oi, kallim, mulle tuli meelde, et pean homme panka minema," päris Fallen_angel.

"Tead, on ainult üks hea viis teada saada, kuidas see maitseb," märkis Mossgard. "Nimeta seda teaduseks, eksperimendiks. Siis võid ise meile öelda, mismoodi see sinu arvates maitseb.

Pealegi, vagiinadel on regionaalsed maitsed. Näiteks Kagu-Aasias elavad naised maitsevad nagu magus mesi siirupiga ... samas kui naised nendelt maadelt, kus toidule lisatakse erinevaid vürtse, maitsevad rohkem nagu suhkrusse kastetud ja sulatatud kummikarudega kaetud jäätis.

Ja itaallannad, neil on omad magusa maitsevariandid. Nagu sulatatud suhkur veinimaitsega meesaial.

Halvim, mida olen maitsnud, oli umbes sama magus kui Hershey šokolaad." 

"Müntidel on metallimaitse, see on vere maitse," kommenteeris Kenmele. "See võib maitsta nagu salatiäädikas, oma happelisuse taseme pärast. Ma arvan, et see varieerub isegi üheainsa inimese puhul. Aga kohe peale alguse tegemist ei ole enam eriti maitset."

"Ütleksin, et metallraha maitse on kas menstruatsiooni ajal või vahetult pärast seda," lisas JDA.

"Võiga röstsai. Aga see varieerub, vahepeal on nagu hapukas sidrun," leidis Himself.

"Üsna paljus nagu tema suudlus, ainult et arhitektuur ja maastik on erinevad," pani rõõmsa punkti EDJ.