Inimesed

Amber Heard andis kohtusse Johnny Deppi sõbra, kes nimetas lahutust väljapressimiseks (26)

LISA KOMMENTAAR

Kribu5. juuni 2016, 15:27
Hiljuti just ilmus artikkel, kus väideti, et Amberil endal raha piisavalt ja et pole ta mingi kullakaevaja. Eitea milleks, siis ikkagi lahutusega Johnny raha sisse kasseeritakse? Ja nüüg juba kaevati sõber kohtusse, et lisa teenida.
Miks ja mis õigusega nõutakse lahutuste korral üldse teise osapoole vara endale? Saan aru, et abielu ajal ühiselt soetatud vara jagamisele läheb. Selliste pärast ongi enne abiellumist romantikatapjast abieluvaraleping ainuke mõistlik variant.
Igasugune vägivald on vale, ent vaadanuna kasvõi Ameerika mõrvamüsteeriume, siis raha pärast ollakse tõepoolest kõigeks valmis. Haiged inimesed!
Kribu5. juuni 2016, 15:32
Lisaks vabandan mõningate kirjavigade päeast, sest mu vahva tahvel ja hüpikreklaamid takistavad igasuguse kontrolli kommentaarile enne avaldamist.
Kaunist päeva!
kohtusaaga jätkub5. juuni 2016, 14:03
eks varsti esitatakse hagi ka ämbrile, et see soovib raha väljapressida.
ja kui see hagi saab olema ämbri kahjuks võib see eit edasi mängida porri filmides ja töötada burksiletis.
nagu5. juuni 2016, 12:23
raha5. juuni 2016, 10:18
See oli kusagil paar aastat tagasi, kui minu hea tuttav abiellus rikkuriga. Muidugi sõbranne soov oli omada raha, ilusaid asju ja kallis auto, maja kuulus ka selle alla. Jah ta oli kenake, sale aga kasvas ülesse vaesuses. Abiellus endast palju vanema mehega. Voodielu polnud see mida unistas. Peagi leidis laristaja naise asemale mees endavanuse ja tagasihoidluku naise. Nüüd sõbrants soovis pumbata nii palju, kui võimalik raha välja mehe käest ja lahutada ning mehe mainet kahjustada. Valetas, et on rase. Paraku see läbi ei läinud. Nüüd otsustas ta midagi muud ette võtta ja jooksis vastu uksepiita, lõi pudrunuiaga endale vastu nägu. Ausalt õeldes ma naersin selle üle. Muidugi nägu oli paistes ja sinikaid täis. Lõpptulemus oli see, et jäi kõigest ilma ja visati uksest välja. Mehel oli majas kaamerad mida naine ei teadnud ja kõik oli lindis. Jah raha on see mida paneb inimesi ei tea mida tegema, et raha saada. Kes valetab lapse kohta, kes valetab vägivalda, kes valetab kõigi asjade kohta. Kui kahtlete milleskis pange kaamerad nii, et keegi ei näe ja pea tulevad valed välja. Aga edu neile, kes ükskõik millega raha tahavad saada. Vale tuleb nii, kui nii kunagi välja.
5. juuni 2016, 11:28
usume-usume:)
Kirjanikku sinust ei tule ka kõige parema tahtmise juures.
Imelik6. juuni 2016, 07:56
kas Sa eladki nii, et kui tead ühte näidet, üldistad seda kõigi teistega? Mis antud lool ühist on Amberi looga?
naine5. juuni 2016, 09:04
Noh, Amberil enam tagasiteed pole, peab lõpuni minema ja usutavuse mõttes kohtusse kaevata ka nn laimajaid. Mage lugu, ainuke vist, kes loost võidab, on Vanessa Paradis. Tobu mees sai ilmselt aru, et eksnaine on ikka parim:) Ja paras mehele, et kullakaevaja naiseks võttis, pealegi biseksuaalse, kes uuesti oma ekspruudiga kohe pärast nn draamat ringi kepsutab. Läbinähtav wärk, aga plikadel pole nii palju pappi ja ilmselt ka mõistust, et Deppist kui lüpsilehmast jagu saavad.
advokaat5. juuni 2016, 08:51
Kogu maailma ajalehtede kommentaatorite kohtusse kaebamine solvamise ja alandamise eest oleks jälle rohkem raha ja kuulsust toov - sajad tuhanded kohtuprotsessid koos vägevate rahaliste nõuetega. Raha tuleks uksest ja aknast. Ja rikkus olekski Amberi õuel.
alf5. juuni 2016, 08:25
Ja siis imestatakse , miks mehed ei taha abielluda?
Trrr5. juuni 2016, 08:12
Krt sellised need naised on
võta5. juuni 2016, 02:16
tavaline naiste punane huulepulk,määri natuke silmaalune punaseks,tee näost foto,vajadusel väike fotoshopi abi ja ongi sama tulemus.Soovitud jutu võib hiljem juurde mõelda.
5. juuni 2016, 11:32
tal on arsti- ja politseitõend.
Koduvägivalda on kuuldavasti palju ja ma ei usu, et see Deppi puhul välistatud on.
Toits5. juuni 2016, 01:59
Igatpidi alla Harju keskmise.Mida tal loota on?
:) 5. juuni 2016, 01:53
Nii tore, et sai naiska mingigi rahateenimise võimaluse, variant keski kohtussegi kaevat,a et seda isukest ikka jätkub.Aga ei imesta.
jorr5. juuni 2016, 01:04
Vanamutile oli rahanälg tõeliselt pähe löönud.
Kui ei saa ühe käest, siis läheb teist röövima.
Klassikaline l..si mõtlemine.
ma aru ei saa..4. juuni 2016, 21:58
miks see naine valetab?, ma kahtlen, et Johnny on selline mees
ehehhee4. juuni 2016, 21:53
vanaldasel mehed jätavad pere ja lapsed ja kodu, et noort keha maitsta:)))
No mis nüüd enam? Maitses ära - lahe, kõigi õnnesoovid..
Hästi rõõmustav, et Depp näitas oma eelmistele naistele koha kätte, et iga "uuem" on parem,,,
Ma ei saa eriti aru, mille ümber disko käib, kui printsiip selline, et AINULT enda poolt tarbitud naine on mage, kõik võõrad head ja, kui veel väheke raha on või lootustki selleks, siis võib lausa noori osta..no kohe hulgi, et tegija mehena tunda.
Aga ei, kõik pole JÄLLE ilus, ikka mingid libud ja muud kibestumise märgid meeskodanike poolt. Juba jälle kogu luusermeestele avalik rünnak sooritatud ja kõike muud saab edaspidigi neilt mannadelt lugeda. Nii kurb nii kurb, aga isegi Deppi lahutuse pealt saab meite prükkar haiget. Kaader, ma ei või.
Aga6. juuni 2016, 07:57
Sa ei saagi aru saada, kui selline kõnepruuk ja mõtlemine on!
jaa muidugi:)))6. juuni 2016, 17:10
eks minul õhtulehe kommentaariumis üks jubedaim pruuk:)
Kui mehed kõiki valimatult ellideks nimetavad, siis ei hullu, kui aga mina mainin, et mehed paha sõna ütlevad, siis kohe pruuk ei kõlba ja "ülikõlbelised" minestamas siin.
Pole minu mõtlemisel viga midagi, noorema ilusama või rikkama pärast peret ei jäta ega müü maha. Seepärast ei mõista probleemi suurust, mees sai raha eest "uue" naise, selle päris enda oma jättis maha, nüüd undab, et raha eest loodetud naine raha ka tahab. Poleks raha, poleks saanud...olgu õnnelik, et sai ilusat naist, rahata poleks saanud. Mis siin enam ulguda? Kõik elus ja terved ju. Vaadaku lihtsalt lahtiste silmadega ringi, äkki õnnestub veel noorema ja veel lühemaks ajaks. Selliseid mehi ju nagunii üks sama nägu tüütab ära.
fotoshop4. juuni 2016, 21:15
Kas sinikas ei paistnud ilma rõveda fototöötluseta välja?
...4. juuni 2016, 21:05
5. juuni 2016, 08:14
5. juuni 2016, 08:14
Lisaks kärss ja mõrd.
ehehee5. juuni 2016, 16:24
mis põhjusel võiks Deppil mitte libu olla? Ta ise ka ju libu ja müüdav hing:)
pressraud4. juuni 2016, 21:00
Nii üks kui teine, nii seda kui teist, kõike jätkub.