Amber Heard esitas kohtule asitõendina 21. mail toimunud kallaletungist foto oma vermeis silmaalusega. Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
1. juuni 2016, 12:29

Väide: Depp lämmatas abikaasat padjaga ja peksis oma käe puruks (25)

Ehkki Johnny Deppi leer nimetab tema naise Amber Heardi koduvägivallasüüdistusi laimuks ja näitlejatari ennast rahaahneks manipulaatoriks, ilmneb „Kariibi mere piraatide“ staari lühikese abielu kohta üha uusi šokeerivaid kilde.

Ühe Amberi sõbranna väitel läks Depp detsembris purjuspäi oma naisele kallale. Kui sõbratar Amberi SMS-iga saadetud abipalve peale kohale tõttas, leidis ta eest läbipekstud naise, kellel oli salk juukseid välja kistud.

„Amber pihtis mulle tol päeval, et ta kartis oma elu pärast, sest purjus Johnny üritas teda padjaga lämmatada,“ rääkis sõbratar New York Postile, lisades, et ta oli joobes Deppi varemgi Amberile kallale tungimas näinud.

Veel väidetakse, et mullune seletamatu käetrauma, mis seiskas mullu kevadel pikaks ajaks „Kariibi mere piraadi“ võtted, oli samuti vägivaldse konflikti tagajärg. Entertainment Tonighti andmeil tekkis Deppil ja Heardil nende Austraalia üürikorteris tüli, mispeale mees põrutas nii kõvasti rusikaga vastu ust, et oli sunnitud sõitma USAsse lõikusele. Ühe sõrme sisse paigaldati kruvi ning võtted seiskusid terveks kuuks.

Amber Heard väitis kohtule, et pidi kogu 15 kuud kestnud abielu vältel Deppi vägivaldsust kartma. Otsustavaks sai kallaletung 21. mail, mil mees teda iPhone’iga näkku viskas. Kohus keelas Deppil kuni juuni keskel toimuva kohtuistungini Heardile läheneda.

Miks teatas näitlejatar Deppi vägivaldsusest võimude alles siis, kui oli lahutuse sisse andnud? 21. mail saabus küll kolmanda osapoole kutsel nende koju politsei, kuid naine ei teinud ametlikku kaebust. „Amber ei teinud Los Angelese politseile ametlikku avaldust, püüdes oma privaatsust ja Johnny karjääri kaitsta,“ ütleb Heardi advokaat.

Advokaadi sõnul pöördus Amber vägivalla asjus kohtusse alles siis, kui Deppi leer oli hakanud teda pärast lahutuse sisseandmist mustama. „Amber on aastaid kannatanud Johnny küüsis füüsilise ja psüühilise vägivalla all,“ kinnitab advokaat Daily Maili teatel. „Koduvägivallajuhtumite puhul pole tavatu, et süüteo täideviija võtete arsenalis on ohvri näitamine negatiivse tegelasena.“