Ilu ja mood

Moejõledused kuulutavad igal aastal kevade tulekut! (5)

LISA KOMMENTAAR

no retuusid ilma minikleidita või22. mai 2016, 11:51
-seelikuta on ju viimane mõeämber ja jõledus. Kas siis varakevadiselt sinised kintsud ja miniseelik on kaunis ja ok. Täiesti segi artikkel milles pole moesoovitustega mingit pistmist. Autoril on vist igav olnud, et sellise jama kokku kirjutas.
:D21. mai 2016, 09:10
ega ikka ei saa ju rahu, kui teised naised käivad nt. teisiti riides :D kogu aeg korrutatakse, et retuusid pole püksid aga näed sinna peale ka midagi panna ei tohi, siis on kohe jõledus :D mida siis retuuside peale panna? põlvini dressiluus või kamspik? :D kolmandal pildil probleem, et liigselt paljastav? minu meelest on hoopis need püksid jubedad :S jubedamad kui jube :D huvitav, miks osad inimesed arvavad, et nad võivad otsustada, kuidas teised inimesed peaksid riietuma? või kelleks nad ennast peavad, et arvavad endid võivat teiste valikuid mingile skaalale paigutada?
Hea naine21. mai 2016, 10:59
on ilus ka auklikus kartulikotis. Väline ilu ei tähenda veel sisemist ilu. Loomulikult kandku iga üks, mida tahab. Peaasi, et ise end hästi tunneb. Ilu on vaataja simades. Küll mehed kõiki ja kõike märkavad.
pilleka21. mai 2016, 22:42
eiris teeveerel pole vist sobivat kehaehitust, et normaalseid riideid kanda, seepärast niuksub kogu aeg teiste riietuse pärast, aga üht ma ütlen - eiris pole küll mingi otsustaja mis kellelegi selga sobib!
mmm21. mai 2016, 08:42
Moejõledused on need ainult teiste naiste silmades. Meestele need moejõledused meeldivad, sest pakuvad nad palju silmailu, eriti kui kannavad seda kaunid naised.