Mitmele: ühele
Valmistamisaeg: 25 minutit
2 portobellot
soola, pipart, oliiviõli
100 g hakkliha
0,25 sibulat
1 muna
2 spl mahedat sinepit
1 marineeritud kurk
roheline salatileht
1 viil juustu
Puhasta seened ja eemalda varreosa. Piserda seenekübarad üle oliiviõli, pipra ja soolaga. Küpseta seeni (pealmine pool all) 180 kraadi juures 10 minutit.
Kotleti valmistamiseks haki sibul, prae see pannil klaasjaks ning sega hakklihaga. Maitsesta soola ja pipraga. Seejärel vormi segust ümmargune kotlet ja prae pannil õlis mõlemalt poolt küpseks. Prae ka muna pannil valmis ühelt poolt, jättes munakollase vedelaks. Maitsesta soola ja pipraga.
Määri küpsetatud seenekübara sisemus sinepiga kokku, seejärel laota ühele seenele peale marineeritud kurgiviilud, salatileht, kotlet, juustuviil ning praemuna. Kata teise seenekübaraga ning serveeri kohe.
Retsept ja foto Ragne Värk.
Artikkel ilmus esmakordselt ajakirjas Naisteleht 2016. aasta märtsis.