Foto: Vidapress
Suhted
13. mai 2016, 15:08

4 olulist asja, millele peaksid oma esimest vibraatorit ostes tähelepanu pöörama (12)

Eneserahuldamine ei ole mingi häbiasi ja selleks on olemas palju erinevaid abivahendeid. Esimese vibraatori soetamisel võib-olla aga üks probleem - millest valikul lähtuda, et osta unistuste seksmänguasi.

Ära muretse! Metro.co.uk on kirja pannud mõned punktid, mis aitavad sul valida kindlat abimeest.

1. Suurem ei ole alati parem

Ei ole hea mõte valida hiiglaslikku vibraatorit esimesel korral. See, et see on suur, ei tähenda, et see justkui võluväel rohkem mõnu pakuks.

2. Hoia asjad lihtsad

Ära lase ennast segadusse ajada kõigist müügitrikkidest, mis lubavad igasuguseid lisasid. Lõppude lõpuks ei garanteeri ka kõige uhkemad vibraatorid orgasmi. Selleks peab olema õige vaimne seisund ja oskus abilist kasutada.  Vali lihtsa disainiga või otsast väikese kuuliga. Kui see muutub üksluiseks, saad alati soetada uusi abivahendeid.

3. Kahekordne stimulatsioon on parim valik

Mitmeotstarbeline vibraator on pagana hea. Otsi vibraatorit, mille põhiosa läheb sisse ning teine osa jääks välja ja keskenduks su kliitorile. Nii saad palju suurema tõenäosusega orgasmi, sest kõik vajadused on kaetud.

4. Materjal on oluline

Nii intiimsesse piirkonda midagi pannes on väga oluline teada, millega tegemist on. Geeljate ehk jelly'de ning ka kummist vibraatorite kasutamisel võivad olla kahjulikud tagajärjed ning põhjustada näiteks pärmseene vohamist. Seda sa ju ometi ei soovi.

Vibraatori ostmisel ei tasu koonerdada! See pole koht, kust kokkuhoida. Kuluta veidi rohkem ja osta kehale ohutu silikoonist või klaasist vibraator.