Foto: Penelope Russak
Inimesed
13. mai 2016, 15:10

Milline on Eve Kallaste kõige tüütum harjumus?

Tõsielusarja "Minu imeline muutumine" saatejuht Eve Kallaste vastas Naistelehe meelelahutuslikele küsimustele. Vaata, mida põnevat me temast teada saime!

Kas pead end heaks kokaks? Mis on su nn firmatoit?

Ära need toidud igatahes süüakse − halb kokk siis ilmselt pole. Meil on viieliikmeline pere ja peaaegu iga päev on keegi veel külas ka, nii et ma oskan teha ainult suuri söögikoguseid. Pere lemmikud on ahju- ja pajaroad.

Milliseid ameteid oled pidanud enne praegust?

Ülikooli ajal teenisin endale taskuraha Stockmanni kaubamaja meesteosakonnas müüjana. Mulle päriselt meeldis see töö, ilmselt sellepärast, et enamasti ostsid kliendid kõik ära, mis neile välja valisin.

Kas sul on mõni harjumus, mida su elukaaslane/abikaasa silmaotsaski ei salli?

Ta on tark mees ega nõua teistelt inimestelt, et need ennast muudaks. Sellel võib ka tagamõte olla, sest kui nõuad teiselt muutust, pead ka ise olema valmis ennast muutma. Aga see on raske asi. Eks ma tean ka ilma ütlemata, et olen lootusetu optimistina ka lootusetu hilineja, sest arvan, et kui kõik läheb ideaalselt sujuvalt, jõuan õigeks ajaks. Enamasti ei lähe. Aga ma usun järgmine kord ikka, et küll seekord läheb.

Millise asja sa viimati ostsid ja palju see maksis?

Hmm, enamasti ma käin toidupoes ja ostan ikka rohkem kui mitu asja ning maksan ka rohkem, kui tahaks, aga ilmselt ei peetud seda küsimuse all silmas. Ma polegi endale hiljuti midagi ostnud − hakkan vist lõpuks täiskasvanuks saama ega kraba igasugust träni kokku enam.

Milliseid kosmeetika esmaabivahendeid kannad alati kaasas?

Jumestuskreem ja ripsmetušš on küll enamasti kotis. Aga ikka kohtad vana klassiõde just siis, kui oled meikimata.

Kas kontsaga või mugavad madalad kingad? Miks?

Mul pole ühtegi paari mugavaid madalaid kingi peale suviste rihmikute, sest tahan, et kingad oleksid ühtlasi ka ilusad ja katsu sa mugav, madal ning ilus üheks kingapaariks kokku panna. Aga ilusaid madalaid saapaid on mul piisavalt.

Milline on kõige parem rõivapood Eestis?

Ma pole väga raamides ega ühegi kaubamärgi kindel fänn ka mitte, võin vabalt osta nii brändikaupa, kiirmoodi kui ka kaltsukas tuulata. Aga praegu pole mul riieteperiood ja ma isegi pole kursis nende uuemate poodidega.

Kui kaua kulub sul hommikustele iluprotseduuridele?

Mul on pikad juuksed ja föönitamine võtabki kõige rohkem aega. Muu läheb ruttu. Oskan väga kiiresti paari minutiga endale meigi teha, aga seda teen ainult kontoripäevadel.

Millal sa viimati nutsid?

Kui on kurb film, on alati silmad märjad, täitsa piinlik enda pärast kohe. Ma ei saa teistele ühtegi liigutavat lugu ka ümber jutustada ilma, et ise nutma ei hakkaks. See on ikka ka piinlik.

Millal sa viimati südamest naersid? 

Naeran iga päev, enamasti enda üle. Võimalusel teiste üle ka ja mulle meeldib situatsioonikoomika, mis täiesti ootamatult ellu hüppab.

Artikkel ilmus esmakordselt ajakirjas Naisteleht 2016. aasta märtsis.