Müstika
15. mai 2016, 06:00

Avesta 15. mail: Ole positiivne ja kindlameelne, see aitab läbi murda päeva esimesel poolel valitsevatest saatanlikest energiatest

Päikese päev on pühendatud aususele, väärikusele, õiglusele, kuid ka reisimisele, teiste aitamisele, õitsengule ja varanduse kasvule. See on hea päev, et tulla tagasi vanade algatuste juurde, täita rituaale ja säilitada harmooniat ning korda. Ära lasku ebareaalsetesse plaanidesse ega unistustesse, sest see on maine ja reaalne päev, mil kõik alustatu ja päevaks planeeritu tuleb ellu viia. Kasulik on teha vajalikke sisseoste. Hea on teha kingitusi, halb on kulutada raha tühjale-tähjale. Kui tunned, et miski sulle väga meeldib, luba kingitus ka enesele. Avesta traditsioon ütleb, et täna kutsuvad meid meile vajalikud esemed.

Ole positiivne ja kindlameelne, see aitab läbi murda päeva esimesel poolel valitsevatest saatanlikest energiatest. Kella kahe paiku päeval annavad pinged järele ja algab kuutsükli 10. päev, mis toob kaasa karmalise mälu sisselülitumise, kuid ka vaimse iseseisvuse, mis hävitab petlikud illusioonid. See on hea päev, et tulla tagasi oma juurte juurde, tugevdada, korrastada ja kindlustada oma kodu.

SOODSAD VÄRVID: kuldne, valge, oranž ja bordoopunane

Edasi loe värskest Naistelehest.