Foto: marimell.eu
Inimesed
9. mai 2016, 15:01

Inim-barbiele kingiti sünnipäevaks alasti ori, kes külalisi teenis ja teenindas (78)

Kes oskaks oodata oma sünnipäevale orja? Tõenäoliselt vähesed - või siiski? Just sellise kingituse sai sõbrannalt sünnipäevaks inim-barbieks tituleeritud Anne Smith ehk Powerlifting Barbie.

Kingitus Anne jaoks ootamatult ei tulnud, sest enda sõnul lävib ta väga erinevate ja huvitavate inimestega ning sadomaso teema pole talle võõras ning veidi enne orja saabumist vestles orja kinkinud sõbranna Annega sellest ja lepitit kokku piirides. "Teavitasin ka oma sünnipäevakülalisi orja tulekust," sõnas Anne, lisades, et teavitas külalistele ka sellest, et ori tuleb nende sekka alasti ning palus kindlasti anda teada kui see kedagi solvab.

Ori saabuski, olles põhimõtteliselt paljas. Kehakatteks kandis ta vaid lukkudega nahkmaski, paksu kaelarihma ning metallist peenisepuuri.  "Ori peab väljanägema selline, et ta tunneks maksimaalset alandust. Tema väljanägemine on orja ja Domina vaheline kompromiss," selgitas naine.

Foto: marimell.eu

Nii hakkakski ori sünnipäevalast ja tema külalisi teenindama ja teenima. Olles alandlik ja täites soove ning meelt lahutades. Näiteks pakuti kõigile jalamassaži ning orjaga tegelemist, mis peamiselt tähendas seda, et külalised said orjaga jalutada. Selleks ka kaelarihm, mille otsas orja talutati nagu koera. "Ta koristas, roomas ringi ja sõi põrandalt viinamarju, mis ta ette visati ning kuulas hästi sõna," kirjeldas Anne tegevusi, mida mees tegema pidi.

Foto: marimell.eu

"Kõik tegevused olid eelnevalt orjaga läbi arutatud ning kooskõlastatud. Kuna ori oli suures seltskonnas väga pikka aega, siis vahepeal uurisime, et kas tal on kõik ikka ok jne," kinnitab ta. "Sadomaso on väga psühholoogiline mäng ja piirid ning soovid on eelnevalt rangelt kooskõlastatud. Orja jaoks on see viis vabaneda pingest ja saada seksuaalset rahuldust läbi alandamise," tutvustas Anne telgitaguseid. "Ma vihkan seda, kuidas on levinud vale arusaam, et SM (ehk sadomaso) on mingisugune lihtne seksikas mäng, kus lõpuks saavad kõik osapooled ohjeldamatult seksi. Ei, kindlasti mitte,".

Kuidas aga reageerisid sünnipäevale kutsutud sellise külalise saabumisele? Anne sõnul oli kõigile orja saabumisest teada antud vahetult enne pidu ning kõik ootasid selle ära. Keegi ei lahkunud ka orja saabudes. "Eks inimlik uudishimu mängib ka siinkohal palju rolli, eks," on Anne veendunud. "Enamuste külaliste jaoks oli see esmakordne ja mingil määral šokeeriv kogemus aga vaieldamatult meeldejääv ning vägev. Peale ühe külalise, sain ülevoolavalt positiivse vastukaja osaliseks ning väljendati ohjeldamatut tänu sellise kogemuse eest."

Kuigi nii-öelda päris orja on raske saada ning tuleb mõista sadomaso päris olemust, kingiks Anne ka ise inimesele orja, kui see on selle inimese enda soov või salasoov, kuid enne arutataks teema täpselt läbi. Siiski on lihtsam tellida väljakutsuvalt riietatud stripparit või prostituuti. "Tõeline ori ei tule lihtsalt orgiale või nalja tegema," kinnitab Anne.