Foto: Erakogu
Inimesed
25. aprill 2016, 07:00

Carmen Pritson-Tamme: Saan muuta vaid seda, mida ma ise teen

Heategevuslike saadetega vaatajate südamed võitnud Carmen Pritson-Tamme (38) ütleb, et ei salli ebaõiglust ega vägivalda.  

"C-Komando” saatejuhina tõttab naine igal nädalal koos juristide, finantsistide ja psühholoogidega appi Eesti inimeste muresid lahendama. Ta usub, et igale probleemile on lahendus, ja tahab elada paremas maailmas, kus üksteisest hoolitakse. 

Carmen möönab, et võib-olla tunduvad tema saated kohati võsapetsilikud, kuid tegelikult need seda ei ole. Mured, millega Carmeni poole pöördutakse, on ülitõsised. Kui enam kuskilt mujalt abi ei suudeta leida ja lootus hakkab kustuma, otsitakse Carmen üles, sest teatakse, et ta on õiglane, suure südamega ja võitleb nagu emalõvi. 

"Neid lugusid, kus ma lähen peldiku­probleemi lahendama, ei ole. Meil on väga keerulised ja tõsised probleemid. Näiteks sel hooajal oli esimene saade sellest, kuidas imik sai vaid tunni elada. Ta suri arstide süül," ohkab Carmen ja tunnistab, et minnes kellegi teise elus nii tõsiseid probleeme lahendama, peab ilmselt ise pisut napakas olema.

Kuidas närvid sellele kõigele vastu peavad? "Ega peagi! Tunnen, et on viimane aeg kuskile ära minna. Ma tahaks aja maha võtta ja juhtme seinast välja tõmmata," tunnistab naine. Ka tema meeskond, kes pidevalt pingelistes oludes töötama peab, vajab vahel kõvaketta tühjendamist. "Need juristid, kes teevad sellist õudselt rasket tööd… Olen küsinud, kuidas nad jaksavad. Kuidagi tuleb pingeid maandada, et enda tervise peale ei hakkaks. Kes käib hommikuti jooksmas, kes tegeleb reiki või joogaga, kes mõne muu hobiga. Mulle mõjub kõige paremini lihtsalt mõneks ajaks täielik eraldumine." 

Loe edasi värskest ajakirjast Naised!