Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
13. aprill 2016, 15:58

KÕRVETAVALT KUUM: kuue naise lood kolmekatest (2)

Uk.askmen.com pani kirja kuue naise lood kolmekatest (selgituseks puritaanidele: see ei tähenda mitte kolmerattalist jalgratast, vaid seksi kolme inimese osavõtul) ja tõdes, et need naised olid VÄGA siirad.

Ilmselt on kõigil inimestel kolmekate kohta palju küsimusi.

Näiteks: kuidas need alguse saavad, mismoodi neid algatatakse? Mis tunne on püüda jagada seda muidu ühele pühendatavat tähelepanu nii, et seda jaguks kogu kolmikule? Kas sa pead ootama oma järjekorda? Kuidas hoiad sa seda asja nii, et kunagi poleks üks paaritu mees või naine kõrvalejäetud? Ja kui see on läbi, siis kas sa lihtsalt naased oma tavapärase ühe partneriga seksi juurde?

Et jõuda selgusele neis küsimustes ja enamgi, palusime mõnelt kolmekaentusiastil jagada oma paremaid lugusid. Siin on kuus seksikat kolmekalugu, mis võivad sindki inspireerida.

1. Eesmärk: harjutamine

"Ühel rohke veiniga tüdrukuteõhtul usaldas mu parim sõbranna mulle, et ta ei ole suuseksi tegemises kuigi hea. Ütlesin, et võib õpetada mõned trikid. Kavas oli kasutada banaani, aga pärast veel mõnd klaasi veini kutsusime mu poiss-sõbra elavaks modelliks. Viie minutiga oli ta asjas vägagi sees. Mina alustasin, siis lasin sõbrannal tema peal harjutada ja üks asi viis teiseni. See oli lihtsalt lõbus. Meil oli kõigil omavahel mugav olla ja kordagi polnud ühtki kohmetut momenti. Pärast seda kogemust proovisime poiss-sõbraga seda veelkord ühe teise tüdrukuga, aga see oli kohutav. Kes su kolmekas kaasa lööb, see võib teha juhtumist kogemuse ja selle ka täielikult rikkuda."

- Bianca (27)

2. Unistuste õhtu sõbraga

"Läksin Californiasse külla ühele kutile, kellega koos käisime põhikoolis. Mu parim sõbranna ja mina sõitsime autoga seitse tundi, et veeta nädal tema juures. Esimesel sealoldud ööl käisime baaris ja jäime pööraselt purju. Tulime tagasi selle kuti juurde ja mu sõbranna läks vetsu. Meie hakkasime seksima. Siis tuli mu sõbranna tuppa ja vaatas meid. Sõbranna tahtis kaasa lüüa ja hakkas mind suudlema. Kutt küsis, kas see sobib mulle ja ma ütlesin jah. Niisiis hakkas ta seksima mu sõbrannaga ja mina vaatasin pealt. Siis liitusin taas, kutt seksis minuga ja samal ajal sõbranna mässas minuga ning suudles mind. See oli öö, mis jääb meelde."

- Erin (22)

undefined Foto: PantherMedia / Scanpix

3. Ühe öö kolmekas

"Olin ühe välismaa kutiga teisel kohtingul. Ta nägi väga hea välja, aga kui aus olla, siis enamuse ajast mul polnud aimugi, mida ta räägib ja mul on tunne, et see segadus oli vastastikune. Sain aru, et ta küsis, kas ma tahaksin minna tema juurde ja kohtuda ta toakaaslasega. Leidsin, et see on nüke minu voodissesaamiseks, aga kuna mulle see sobis, siis nõustusin. Jõudsime tema juurde ja hakkasime amelema, kui ühel hetkel avanes toauks. Püüdsin end kiiresti kinni katta, aga mu uus välismaalasest armuke andis tuppa tulnud mehele märku, et too meie juurde voodisse tuleks. Alguses oli mu suhtumine: ei, seda ei juhtu. Aga siis hakkas toakaaslane minu keha mööda alla liikuma, mu kohtingukaaslane mängis samal ajal mu nibudega ja ma siis lihtsalt kuidagi andusin sellele kogemusele. Kusjuures ma ei näinud hiljem kumbagi neist enam kunagi. See oleks olnud liiga veider."

- Erika (28) 

4. Purjus seiklus ühikatoas

"Kolledžis oli mul sõbranna, kellega olime väga lähedased. Vahepeal koos baaris napsused olles me suudlesime, kuigi kumbki meist tegelikult ei kaldunud sinnapoole. Ühel esimese kolledžiaasta ööl hiilisime baari, kus ei tehtud välja sellest, et meie ID-kaardid olid võltsitud, ja võtsime odavad tekiilashotid. Meiesuguste algajate jaoks, kel veel pea eriti ei kandnud, osutus see üsna surmavaks kombinatsiooniks, aga see ei rikkunud siiski õhtut ära. Umbes neljanda shoti juures ilmus üks kena väljanägemisega mees meie juurde ja hakkas juttu ajama. Üks asi viis teiseni ja me mõlemad nõustusime minema koos temaga ta ühikatuppa. Seal hakkasime sõbrannaga suudlema ja kutt küsis, et kas ta võiks ka tegevusega liituda. Kindlasti üks mu lemmikmälestusi kolledžist.

- Sam (31)  

5. Baari täht

"Olin väljas kolleegidega napsutamas, kui korraga pidid nad kõik lahkuma. Üks pidi tooma lapse lapsehoidja juurest ära, teisel olid ka mingid muud plaanid ja niisiis jäin üksi oma jooki lõpetama. Tegelesin enesehaletsemisega ja kavatsesin jätkata seda kuni viimase viskitilgani, kui üks paar tuli üsna häbelikult minu juurde.

Tüdruk itsitas ja punastas ning oli näha, et ka tema kaaslane tunneb end ebamugavalt. Pärast mõnd aega kestnud keerutamist tuli välja, et need kaks olid juba mõnd aega tahtnud proovida kolmekat ja küsisid, et kas ma võiksin olla huvitatud nendega ühinemisest. Kui see poleks tol hetkel tundunud nii sobiv ja kui mu kolleegid poleks mind hüljanud, siis oleksin ilmselt öelnud ei. Aga paarike peatus hotellis, mis oli sama baari kõrval ja ma ei suutnud leida mingisugust põhjendust ettepanekust keeldumiseks.   

Alustasin naisega, sest ta tundus rohkem armukadedana ja oleks ilmselt asja ära lõpetanud, kui ma oleksin kohe tema abikaasa ette võtnud. Kui sain ta kenasti, uh, lõdvestunuks, siis hakkasime koos pöörama tähelepanu tema mehele. See on ainus kolmekas, milles olen osalenud, sest nüüd on mu standardid paigas. Keegi peab tulema ja kutsuma mind külalistäheks, vähemaga ma ei lepi. Ilmselt teeb see suhtumine minust teatud kolmeka-snoobi, aga misiganes."

- Darlene (32)

6. Swingerid

"Mu abikaasa ja mina tahtsime seiklust, aga mõte pöörduda oma sõprade poole tundus nii piinlik ja jube. Ka ei meeldinud meile foorumi mõte ja mitmed teisedki variandid ajasid hirmu nahka. Ühe sõbra soovitusel läksime suurele kõrgema klassi swingerite peole Los Angeles'is. Peo külastajate hulgas oli nii selliseid, kes olid ehtsad paarivahetajad, aga oli ka selliseid uudishimulikke paare, kes tahtsid oma abielu vürtsitada lihtsalt seksikas õhustikus viibimisega. Kuigi tundsin end ääretult häbeliku ja närvilisena, ei läinud kaua aega, kui kohtusime paari vapustava naisega, keda huvitas väike seksiseiklus. Seks iseenesest oli päris lõbus, aga ma arvan, et rohkem oli asi põnevuses kui seksis endas, sest see võib olla logistiliselt väga segadusttekitav. Arvan, et mu abikaasa, kes kolmekast kõige rohkem põnevil oli, tundis end suure osa ajast kõrvalejäetuna.

Usun, et teeksin seda veel, kui võimalus tekiks. Põhiline nõuanne, mille annaksin asjast huvitatud inimestele: see ei ole nii suur asi. Enne seda tundsin end närvilise, armukadeda ja ärahirmutatuna. Aga lõpuks oli täitsa lõbus ja hirmutunnet enam polnud." 

- Pam (30)