Foto: Daisy Lappard
Inimesed
15. aprill 2016, 07:00

Rosanna Lints: Olen lihtne väikelinna hipi

Laulja Rosanna Lints (20) on sihikindel noor naine, keda kannustab enda sõnul tagant ka kübeke hullumeelsust. Juba teismelisena tuntuse karussellile astunud Rosanna pole tagantjärele kindel, kas kõik liiga vara ei alanud, kuid hindab seda eluperioodi siiski arendavaks.

Hiljuti ilmus Rosanna Lintsil ja tema bändil Würffel uus album nimega “I’m Facing North”. “Kirjutame muusikat inimestele, kes tahavad olla positiivses ja võib-olla ka kergelt tantsulises meeleolus,” kirjeldab lauljatar bändi loomingut.
Rahvas mäletab noort neiut ennekõike superstaarisaate läbi aegade noorima finalistina. “Pärast saadet proovisin koostööd erinevate inimestega, selline võimalus tekkis mul esimest korda elus. Ükski koostöö ei jäänud aga pikaajaliseks, sest mul lihtsalt ei olnud huvi kellegi teise lugusid laulda – need olid minu jaoks võõrad tunded ja emotsioonid.” Rosanna tunnistab, et võõraste inimestega ringi tuuritamine ja esinemine muutus tema jaoks mingil hetkel lausa vastikuks ning tüdruk valis enese­teostuseks hoopis kokanduse valdkonna. “Otsustasin, et laulan ainult siis, kui mina seda siiralt tahan.”
Elul olid Rosannaga aga omad plaanid. Paar kuud pärast muusikast loobumise otsust jõudis neiuni ootamatult ideaalne pakkumine – vahetada ansamblis Würffel välja emaks saanud solist Marvi Vallaste.

Loe edasi värskest ajakirjast Naised!