Foto: Pulptastic.com
Ilu ja mood
13. aprill 2016, 13:11

SEE EI OLE STIILISPIKKER ehk "Deatmised on jõud" ja teised maailma halvimad tätoveeringud (6)

Dimon, Chopper, Edmar, Anton ja teised tunnustatumad Eesti tätoveerijad ärkavad mõnikord öösel karjudes, higise ja šokeerituna, kuna on näinud hirmuunenägu sellest, et on teinud mõne SELLISE tätoveeringu. Pulptastic.com on välja valinud 34 enda meelest aegade kõige jubedamat tätoveeringut, Õhtuleht.ee vahendab ja kommenteerib neist kuraditosinat enim silma riivanut.

Koledast tätoveeringust vabanemiseks on kaks viisi. Üks on üsna piinarikas ja kallis laserprotseduur, mis mitmekordistab sinu poolt kogetavat tätokaga seotud valu. Teine võimalus on lasta ebaõnnestunud pilt mõnel oma ala spetsialistil millegi ilusamaga üle joonistada.

Kuid tegelikult on ka kolmas viis. Ära torgi oma ihule läbimõtlemata või kahtlase tulevikuperspektiiviga pilti ning kui ka motiiv on mõnevõrra kahtlane (nt uhke hieroglüüf, mis tähendab magushaput kana), siis vähemasti lase see teha mõnel nõelameistril, kel oskust, kogemusi ja head kuulsust.

Sest muidu juhtub nii:

1. Pardinäoga selfie. Ainus võimalik selgitus on, et selle tätoka teha lasknud mees istub vangis ja naine saatis talle peegli abil tehtud endli. Kellelgi teisel ei tahtnud naine endast pilti teha lasta, kuna kartis, et mees muutub armukadedaks ("Aga kes pildistas, ah!?"). Kuid siiski – milleks see pardinägu? Muidu kena tüdruk ju.  

2. Veel midagi vangimajast. Malelaud näol ja peas. Kuid meenutagem: pea on ju ümmargune ning sellisel malelaual ei püsi ei ettur ega lipp. Ka on pisut kahtlane, kas selle (vähemalt suht korrapärase) malelaua omanikul on aimu Läti gambiidist või vangerdamisest.

3. Kui kindel on, et see valge naisterahvas teadis, mida talle seljale kirjutatakse-joonistatakse? Selleks ei pea olema väga rikutud mõtlemise või eriti peene keeleoskusega, et välja lugeda: kes on musta mehega hullanud, äi see enam muud taha ...

4. "Pigem surm kui äbi". Veidi häbi võiks olla ka neil, kes asuvad hoogsalt toksima, ilma, et veenduks inglisekeelse sõna dishonor õigekirjas.

5. Keelegeenius oli sellegi tätoveeringu autor. Eestikeelne tõlge võiks kõlada umbes nii: "iial ära eales anna alla".

6. Kui see paarike lahku läheb, saavad mõlemad olema kahetsusväärselt ... poolikud. Ehk peaks arvestama sedagi, et tätoveering omab arusaadavat tähendust vaid siis, kui neiu ja noormees seisavad väga kindlas asendis ning on palja ülakehaga.

7. Iseenesest põnev idee ja korralik teostus. Kuid kas see noormees oli enne pildi tegemist veendunud, et ta kavatseb elu lõpuni kanda oma käel McDonald'si retsepti. Aga kui ühel hetkel maitse muutub ja sa otsustad hoopis Hesburgeri kasuks?

8. Neiu nimi on Ana. See südamekesega ilukriips nime lõpus ei ole l-täht. Ning oma nime enda kehale tätoveerimine on ju hea mõte: esiteks ei pea uued tuttavad sinult su nime küsima ja teiseks on abiks ka siis, kui oma nimi meelest juhtub minema. NOT!

9. Kallis vanaema on oma kohmakas käekirjas kirjutanud lapselapsele "I love you". Kui aga tätoveerimisel seda kohmakat y-tähte valesti tõlgendada, siis juhtubki nii, et üks noormees kannab elu lõpuni endaga kaasas meeldetuletust: "Ma armastan kakat".

10. Valge poisi noos? Me ei tea, mida originaalis mõeldi, kuid ilmselgelt mitte seda.

13. Armas laps ... aga vist üsna vilets tätoveerija või mis?

18. "Deatmised on jõud". Õigus, teadmised on jõud. Niisiis, mine tagasi algkooli.   

30. Oma päritolu üle uhke välisvenelane Botrokoff sisestas enda nime Google Translate'i – eesmärgiga saada tätoka jaoks nime kuju kirillitsas. Tõlkerobot ei leidnud vastet ja andis teada, et see on "bez perevoda" ehk eesti keeli ilma tõlketa. Naiss!