Suhted

Pruut peigmehele: kas peame pulmad mõisas või otsid uue naise! (37)

LISA KOMMENTAAR

Sander11. aprill 2016, 04:44
"Pruut peigmehele: kas peame pulmad mõisas või otsid uue naise!"-103% otsiksin uue, sest sellise pipraga elades, kaua vastu ei pea ja siis jagada varanatukest/lapsi, on hiljem VÄGA KEERULINE!
ha.haa...haaaa10. aprill 2016, 21:09
ütle eidele,et arve tasumine on sinu küll ma läbi astun või vabast imast präänikuid ja muud tavaari küll on ju haahaa...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................................................................................................................................................................................
Noor naine9. aprill 2016, 20:50
Minul vastupidine probleem - tahan väikest pulma, ainult meie ja lapsed, kuid mees tahab pidu.
mees9. aprill 2016, 19:30
mina abiellusin sügaval nõukaajal,kuid naine oli nii treenitud,et isegi maha kukkunud kopikat ei tohtinud puutuda,koristamise ajal lihtsalt pühkis ümber kopika.minu arvamus on see,et enamik naisi ei oska rahaga ringi käia.
jussike10. aprill 2016, 10:04
Ära solva sellega naisi,enamik oskab rahaga ringi käia,ning jagavad seda tarkust ka oma lastele.Kahju ,kui sinu tutvusringkonnas selliseid pole.
naise arvamus9. aprill 2016, 16:58
vali uus naine, tädi kes nõuab sellist pulma ilma, et see raha olemas oleks- no sorry, mul pole sõnu.
võlgu ei tasu seepärast ammugi võtta. Kas sinu käest ikka on küsitud, millist pulma sa soovid? Kujutan ette, et mitte. Ma ei saa aru, mis "hollywoodi kiiks" neil naistel on. Ma olen ka naine, kuid olen alati tahtnud väikest pulma ja olen alati olnud arvamusel, et pulmad peavad olema sellised- mis on mõlemale osapoolele sobiv. Mingi ämma arvamus pole siin üldse oluline ja kui ämm tahab vingeid pulmi, las aga ise plekib. Eriline loll on see, kes laenuga pulmad teeb...
Minu soovitus- vaheta naist. Viimane võimalus. Kui nüüd alla annad, siis asi läheb vaid hullemaks. Soovid muutuvad suuremaks ja sinust saab veel suurema "raha tegemise" ori, kuniks infarktiga kirstus lõpetad.....
säästupulm10. aprill 2016, 09:01
Ta ju kirjutab, et on poissmees edasi, ühe kogemuse võrra rikkam. Ilma 35 000 seal vahmiliis ei kvalifitseeru sobivaks.
Taat9. aprill 2016, 16:17
Sihukesele mõrrale tuleks kohe ust näidata, sest temaga oleks elu hullem kui 100 aastase vanamutiga.
A.K.9. aprill 2016, 15:39
Ole tänulik et sulle kohe algul tehti selgeks kellega tegu, lahutamine oleks veel kallimaks läinud.
pudel9. aprill 2016, 16:03
kriux9. aprill 2016, 14:38
Abiellumine on nii intiimne tegevus - noorpaari enda otsus, et sinna kutsutakse vaid lähim ring inimesi... Ohkijad ja solvujad pidagu oma pidu siis eraldi ja ilma noorpaarita:) Nu ei poolda kolhoosipidu! Kah naine:)
kobakass9. aprill 2016, 11:39
olen ka poolt9. aprill 2016, 12:46
kui juba algus kisub viltu, siis mis edasi hakkab saama???
on 10. aprill 2016, 00:53
edasisi olemisi kirjeldatud uudistes-paljud rikkad kasutavad naist poksikotina-said uhked pulmad,nüüd minu kord ...
juha9. aprill 2016, 11:12
Ka nõuka ajal olid kunagi moes superpulmad, kus külalisi tuli lugeda sadadega. Selline pulm maksis enam kui tollase auto hinna, mitmete aastate teenistuse. Enamasti võeti pulmapeoks tublist võlgu, mida siis veel aastaid sugulastele tagasi maksti. Sageli veel siiski, kui oldi juba ammugi lahutatud ning uuesti kellegi teisega abiellutud.
nõuka ajal abiellunu9. aprill 2016, 13:44
Mis sa ajad tühja juttu! Võlgadega alustab oma elu ainult puruloll. Tavaline perepidu oli oma kasvatatud toiduga, sõrmused, viinad ja pruutkleit ja ülikond osteti, kui vajalik oli siis renditi peokoht, peolaud tehti ise. Mingeid võlgu ei võtnud!
nujah9. aprill 2016, 16:43
mingeid võlgu ei võetud, aga pulmapidude tegemisel tehti teisele osapoolele korralikke tüngasi küll- jäeti lihtsalt oma osa maksmata ja teine osapool tampis kõik kinni! No mida sa pärast karjud ämma peale, et tema lubadus täitmata!
???9. aprill 2016, 21:34
Kes see vastu vaidleb? Puruloll muidugi. Kuid eks uhkeldavaid purulolle ole igal ajal leidunud. On praegu, oli ka tol ajal. Ainult et võimalused on veidi erinevad. Praegu on vahe vaese pööbli ning rahakate tegelinskite vahel oluliselt suurem. Ja kui tõusliklikkus pähe lööb ning IQ-d napib, siis võibki priiskamiseks nng laristamiseks minna.
oli aasta siis 19..9. aprill 2016, 16:21
Paistab, et sa pole sellel ajastul elanud ega pulmi pidanud. Jah, minu pulmad olid küll nõuka lõpul aga ei miskeid võlgu. Võlg oli välistatud, see oli hukatus perele ja pealegi kellel oligi seda raha niipalju, et võis paremale vasemale jagada. Vähemalt minu tutvusringkonnas (alates Toompeal olevatest kuni karjakuteni välja) puudusid sellised võimalused...
!9. aprill 2016, 19:55
Ka meie suguvõsas peeti pulmi mõõdukalt. Aga näiteks minu venna pulmade pidamiseks pidi meie ema oma lehma maha müüma. Samuti oma vähesed kuldasjad, ka oma abielusõrmuse ohverdama. Ajad olid vaesed ja pere kehval järjel. Kuid eks leidus teistsuguseidki. Tõusikuid, hooplejaid ning priiskajaid. Siiski olid sellised suures vähemuses.
Sina pole priiskajaid näinud? Usun seda. Ju siis sinu ringkonnas ei olnud selliseid Andrese ja Pearu stiilis ärplejaid, et iga hinna eest naaber üle trumbata. Kuid leidus selliseidki lolle. Et kui sellel või teisel oli 200 pulmalist, siis meie peame 250 kutsuma. Noorpaari autoks vaid Tšaika, pulmapiltnikuks tuntud pealinna fotokunstniku, mingi tuntud artisti isameheks. Mängima aga ilmtingimata kas Apelsin või Kuldne trio. Et meie pole nendest teistest kehvemad, et meie peame nad üle trumpama ja neile koha kätte näitama, et kes on kes. Maksku see mis maksab. Enamasti ajasid peo suureks mitte noored ise nende vaid polkovniku lese sarnased suurelised ämmad.
!!!9. aprill 2016, 11:05
Kui pruut loeb pulmahiilgust abielust oluliselt tähtsamaks, siis ongi parem, kui sellisest veel õigel ajal, enne rõnga ametlikult ninnapanekut aegsasti eri teid pidi lahku minna. Sellisest edevast egoistist ning priiskavast uhkeldajast ei saa nagunii head, armastavat pereema ega kodukana.
jah9. aprill 2016, 10:05
Minu tutvusringkonna noored vastavad alati küsimusele,kas nad ka abielluda kavatsevad,et ei ole raha.paraku ongi noorte jaoks abiellumine suur ja uhke pulmapidu,mis siis,et jäädakse miinusesse.kink palutakse reeglina ümbrikusse mahutada ja see läheb ka peokulude katteks.
Uus naine on odavam9. aprill 2016, 10:04
Kindel on see et 35000 veel ei lepita sest parast pulmi esitakse uued arved. Sellise priiskaja naisega abielu kaua ei kesta. Mehe jaoks saabub onn alles siis kui sellest naisest lahutab. Kuid tehtut saab pikalt kahetseda kuna arveid tuleb veel pikalt järgi maksta
!9. aprill 2016, 11:07
See on seda nähtavasti tüüpi naine, kes teeb mehest miljonäri (eeldades,,et mees oli varem miljardär)
mehel vedas9. aprill 2016, 12:50
tõsiselt.
Et tekitati võimalus ka teine naine leida ... väga inimsõbralik teguviis.
Kiitus sellisele naisele ; )
Hästi kasvatatud!
lihtne vastus9. aprill 2016, 09:51
Oleks mehel olnud taolisele lillepeale, et otsin uue pruudi muidugi. Sina abiellu oma emaga,kui talle meeldib lossis. Rahast , selle väärtusest meie neidudel täielik tuhk peas. Hah, mis 35 tuhat eurot ikka ei oleks, küll mees teenib! Mine ja teeni ise lillepea, kui see on lihtne. Kui juba abiellumise puhul seab lillepea mehele ette tõkkeid ja paneb valiku ette, mis siis abielus olles veel saab. Siin pole tundeid ega armastust ollagi. Mehed, kui ikka sissetulekud on ääri veeri ja neiukene hakkab rääkima lossi ja paleede teemadel ning mitmetuhandelisest pulmakleidist, siis on just õige aeg- tagasikäik ja hollalaaa!
lihtne valik9. aprill 2016, 09:42
Loomulikult uus naine.Kevad kohe käes,lillekesed puhkevad jälle õide.
Nuki 9. aprill 2016, 09:10
Pigem uus naine. Ja siin tulebki välja, et naised on ainult raha peal väljas. Karm aga tõsi ja kui mees neid maha jätab siis vaadaku peeglisse ja mõelgu miks. Enda teenitud rahaga võib igaüks teha mida hing ihaldab.
.9. aprill 2016, 09:52
naine võttis ju ise ka lisatöö. sinusugune on ise raha peal väljas.
JAH -----NAISED ??? TE JÄTKE ÜLBITSEMINE:: VÄGA HEA ELUKE ON TEID ,,ÄRA RIKKUNUD9. aprill 2016, 08:33
SEE ---ET MÕISAS ABIELU SÕLMIDA ---ON IKKA SUUR SUMMA RAHA VAJA::
IKKA KÜLALISED ---PIDULAUD ,, HEA PILLIMEESTE PUNT TANTSUKS ???
1::: MIDA TE NAISED --ENDAST NII VÄGA MÕTLETE ::????
VAATA ---KUI EESTI MEES TEID JÄTAKS SIIA ---ŠÜÜRIA MEESTE KÄTTE
SIIS PESETE ÕHTUL ---VARBAD KA TÕMMUDEL MEESTEL--PUHTAKS --SELLISEL JÕUGUL---ON VÕIMU ....;;NAGU ISLAMI KORD ---TEID VALGEID NAISI ---PAIKA PANEB:::'
AGA MEIE NOORED MEHED -----LÄHEVAD AMEERIKAST NAISI OTSIMA::
nohh9. aprill 2016, 09:54
süüria mehed vaevalt pulmade pealt kokku hoiavad. sina otsi jah ameerikast naine, need alles oskavad laristada.
9. aprill 2016, 10:51
islamis ei ole naine nii väga keegi, ullike. naine ja naise suguvõsa tohib teise ringiga alles "lauda" istuda. oli juhus iraagis viibida.nägin. ja ei toimu mingit arutamist ega mõttevahetust. naine on tühi koht. üks kummaline asi- kui õuest sisse läksime siis mees alati pani minu saapad ninaga ukse poole, naine ei tohtinud neid puutuda. paar korda siis jäi omal meelde :)
...9. aprill 2016, 13:04
Nu aga suurte tähtedega trükkija mingu süüriasse rõõmsalt naist st tühja kohta otsima
KÜLL::: ISLAMI USK ÕPETAB --MEEST "" ARMASTAMA10. aprill 2016, 08:27
ÄRGE MURETSEGE ---1 OOO ON JUBA SIIA TULEMAS::
JA SIIN OM NEID TALLINNAS ---JUBA ROHKEM
KUI 7. VIIMAST ---ENNE NEID TOODI
ÖÖSEL --TALLINNA UMBES 200+ SELLEST NAGU
EI TAHETA ENAM RÄÄKIDA ;;;(((SEST RUMAL RAHVAS ---EI PEAGI TEADMA;;;
küll tulevad jahh10. aprill 2016, 16:23
sina, töll, jääd nüüd päris ilma. võid röökida palju tahad, ei aita.
naine9. aprill 2016, 14:46
Ega need kirjaoskamatud mehed ka just väga kõvas hinnas ole...
KOP-KOP-KOP.9. aprill 2016, 07:49
See ju elav näide Eesti neiudest. Kui raha pole siis pole sa ka mingi mees. Eile oli samalaadne juhus ainult Hispaanias kus Salumäe ütles, et sellist meest ta just tütrele tahtis. Nii, et meil poissmeestest puudu ei tule.