Erin Heatherton Foto: Vida Press
Ilu ja mood
7. aprill 2016, 12:28

Victoria's Secreti pesuinglil Erin Heathertonil kästi kaalust alla võtta, neiu otsustas söögist sootuks loobuda (1)

Igal aastal võib näha Instagramis modellide fotosid sellest, kuidas Victoria's Secreti pesuinglite armee end pikkisilmi oodatud moeetenduseks vormi ajab. Endine modell Erin Hetaheron (27) avaldas hiljuti šõuks valmistumise tumedama poole. 

Erini sõnul tundis ta treeningute kestel tohutut survet, vahendab Telegraph. Neiul kästi kaalus alla võtta ning ühel hetkel kaalus ta toidust täielikku loobumist. 

"Kahel viimasel Victoria's Secreti šõul öeldi mulle, et pean kaalus alla võtma," pihtis modell intervjuus ajalehele Time Magazin. "Olin depressioonis, kuna töötasin nii palju ning mulle tundus, et mu keha hakkab mulle vastu. Jõudsin punkti, kus ma ühel õhtul koju tulles toitu jõllitades mõtlesin, et vahest ei peaks ma üldse sööma."

"Mõistsin, et ma ei saa minna ja demonstreerida oma keha naistele, kes mulle alt üles vaatavad, öeldes, et sellise välimuse saavutamine on lihtne ning kõik saavad sellega hakkama."

"Olen valmis teatud mõttes ohverdama oma uhkuse ja privaatsuse, kuna tean, et kui ma nüüd ei räägi, varjaksin ma infot, mis naisi aidata võiks. Selle enses hoidmine teeb liialt valu ja seetõttu ma avalikustan olnu."

Erin oli kuulsale pesubärndile modelliks aastail 2010 - 2012.