Foto: Daisy Lappard
Inimesed
7. aprill 2016, 11:41

Nõid Nastja loitsib üksildastele armastust

Kuidas saada lahti mineviku negatiivsetest painetest ja meelitada oma ellu armastus? Selgeltnägija Nastja õpetab seda telekaamera ette loodud nõiaköögis kirjanikule ja taluperenaisele Kati Saara Vatmannile.  

Kevad on Nastja jaoks töine ja asine. Tal on varsti ilmumas uus tervise­raamat ja 9. aprillil esitleb ta ennustuskaarte. Lisaks jagab naine saates “Nastjaga nõiaköögis” televaatajatele maagilisi nippe ja tohterdab katkiseid hingi. Ajakirja Naised kaasautor Kati Saara Vatmann käis Nastja juures oma hingevalu­le leevendust otsimas. Nõid kihutas maagia abil kirjaniku elust minema minevikuvalud ja õpetas, kuidas Kati vabaks saaks. Viimast ikka selleks, et naise ellu saaks tulla uus armastus. 

Neli aastat tsölibaati 

"Mehe ja naise vahelised suhted ongi üks suur maagia," kinnitab Nastja. Kuna kevad on tärkamise ja ka armumiste aeg, muutub teema nii Nastja kui ka Kati sõnul üha aktuaalsemaks."See peab küll olema üks kalestunud vana mõrd, kes kevadel üksindust ei tunne. Kui ma vaatan konnakotkast, kes pesa punub, mõtlen ikka: "Miks mina üksi olen?"," kirjeldab Kati ja lisab, et ju see põhjus peitub olnud abielude pitseris. 

Loe edasi värskest ajakirjast Naised!