Chippendales Nordea kontserdimajas.Foto: Laura Oks
Mitmesugust
6. aprill 2016, 17:07

CHIPPENDALESI TURVAMEES: Eesti naised pidasid end striptiisishow ajal korralikult üleval (1)

Möödunud nädala kolmapäeval ja neljapäeval esines Tallinnas otse Las Vegasest kohale lennanud meeste showtrupp Chippendales, kes sadadest naistest koosnenud publiku palja ihu näitamisega huilgama pani. Mehi saali ei lubatud, küll olid erandiks kolm turvameest, kes pidid veenduma, et kuumaks köetud naised meesstrippareid piirama ei hakkaks.
Chippendales Nordea kontserdimajas. Foto: Laura Oks

Chippendalesi Tallinna show'l koos kahe kolleegiga turvateenust pakkunud Dmitri Iljin kirjeldas Õhtulehele oma tööpäeva.

Ta saabus Nordea kontsedimajja tund enne stripparite lavale astumist. "Meil oli väike miiting Chippendalesi mänedžeriga, kus meile räägiti step by step, mis toimuma hakkab. Midagi üllatavat ei olnud. Ja siis läkski show lahti!"

Turvameeste ülesandeks oli veenduda, et naised omaalgatuslikult lavale tungima ei hakkaks. "Publik oli absoluutselt intelligentne. Ühtki suuremat konflikti ette ei tulnud," kinnitas Iljin.

Muide, mõned õnnelikud õrnema soo esindajad siiski lavale vallatlema pääsesid, kui Chippendalesi meesstripparid nad publiku seast välja valisid.

Chippendales Nordea kontserdimajas. Foto: Laura Oks

"Oli küll üks väike vahejuhtum, kui üks Chippendalesi poistest kõik saalis istunud naised lavaäärde kutsus, siis mõned neist proovisid ikka trepi peale ronida ja me pidime ütlema, et sinna ei tohi. See on aga nii pisike asi," hindas Iljin. "Naised pidasid end üldiselt siiski korralikult üleval," lisas ta.

Mida aga Dmitri Iljin ise meesstripparite turvamisest arvab? "Töö on töö," jäi ta napisõnaliseks.

Chippendales Nordea kontserdimajas. Foto: Laura Oks