Chippendales Nordea kontserdimajas.Foto: Laura Oks
Suhted
4. aprill 2016, 10:12

LUGEJAKIRI | "Chippendales ajas naised nii hulluks, et nad hakkasid stripparitega ühele fotole jäämise nimel võõrastelt inimestelt raha nuiama!" (6)

Õhtulehe naisteportaalile kirjutas möödunud neljapäeval Tallinnas maailmakuulsate meesstripparite Chippendales'i showd vaatamas käinud naine, kelle sõnul hullutasid paljad mehed ainult naistest koosnenud publikut nii, et nood pärast võõraste inimeste käest raha nuiama läksid.
Chippendales Nordea kontserdimajas. Foto: Laura Oks

Nimelt sai pärast striptiisishowd seksikate musklis mehemürakatega koos pilti teha, kuid selle eest kasseeriti kümme eurot naise kohta. Kui fotol oli kolm sõbrannat koos nelja palja ülakeha, kikilipsu ja teksapükstes strippariga, siis läks see pilt naistele maksma 30 eurot.

Kuna ühispiltide tegemise hetkeks oli selja taha jäänud kaks tundi kuuma tantsu- ja erootikashowd, kust ei puudunud muu hulgas "50 halli varjundit" temaatika ning tuletõrjujate, ehitus- ja meremeeste kostüümid, siis olid naised nii üles köetud, et rahanumbrit nad enam ei tundnud.

Chippendales Nordea kontserdimajas. Foto: Laura Oks

Naisele.ee lugeja Liisa kirjutas:

Käisin Chippendales'il koos sõbrannaga, kes muidugi ka pärast showd järjekorda võttis, et stripparitega koos pilti tegema minna. Mina jäin seniks oma kohale istuma, sest tundus absurdne ühe foto eest kümme eurot maksta. Seda enam, et striptiisietenduse pileti eest olin maksnud 40 eurot. (Olgem ausad, piletiraha oli küll seda väärt!)

Järsku tuli minu juurde võõras naine, kes koputas mulle õlale ja uuris, kas mul sularaha on. Vastasin, et ei ole. "Pagan, mul ka ei ole. Ma tahaks ka nii väga pilti tegema minna," kiunus ta ja liikus minust paar kohta eemal istunud naise juurde ja uuris, kas ta temalt ei saaks kümmet eurot laenata. Ka sealt sai ta eitava vastuse.

Kulusid mõned minutid ja mu sõbranna sai kümnest eurost lahti ja stripparitega foto tehtud. Jäime lava kõrvale foto kättesaamist ootama. Muide, fotod prinditi välja umbes viie minutiga. Saime pildi kätte ja mina ning minu elevil sõbranna hakkasime saalist lahkuma, kui meie juurde jooksis taas üks võõras naine. "Oh, näidake pilti! Nii äge! Ega teil ei ole kümmet eurot? Mul on ainult pangakaart ja ma tahaks ka täiega nende meestega pilti teha," rääkis ta õhinal. Vastasin ka sellele naisele, et ei ole. 

Tegelikult ma luiskasin. Aga mille kuradi pärast ma peaks andma täiesti võõrale naisele kümme eurot? Ma ei raatsinud seda ju isegi kulutada. Kui ta nii väga seda fotot tahtis, siis miks ta ei läinud sularaha välja võtma? Nordea kontserdimaja asub ju kesklinnas ja seal ümbruses peaks ikka mõni sularahaautomaat olema. 

Ütlen ausalt, ka mind ajasid need seksikad mehed huilgama ja kaasa plaksutama, aga ma poleks ealeski võõra inimese käest raha küsinud, et nendega koos pilti teha.

Chippendales Nordea kontserdimajas. Foto: Laura Oks