Suhted

LUGEJAKIRI | "Chippendales ajas naised nii hulluks, et nad hakkasid stripparitega ühele fotole jäämise nimel võõrastelt inimestelt raha nuiama!" (6)

LISA KOMMENTAAR

ehh5. aprill 2016, 10:29
Vaesed ja õnnetud naised, kellele selline naeruväärsus nii kõrgeid emotsioone pakub. Ju siis endal normaalset meest pole.
vahel juhtub4. aprill 2016, 23:33
Rahanuiamine polnud sel peol ainus lõbu. Paljud naised röökisid. nagu oleksid sünnitusel. Kiskusid riided seljast ja ajasid endale näpud vagiinasse. Etendus meenutas usujutlustajate psühhohullust. Üks ekstaasis naine hammustas endal sõrme otsast.
TULE TAEVAS APPI!4. aprill 2016, 23:11
Jube mis janu mingite chippide järele! No ei läheks neid vaatama ka 100 euri eest. Õnneks pole ma sellist showd kunagi vaatamas käinud ega taha ka.Lähen sinna koos teiste samasuguste sekka hulgama v? Andke andeks aga pole minu rida.Ei paku pinget!
4. aprill 2016, 14:23
Üks poistest oli täitsa Kermese nägu
tjah4. aprill 2016, 12:50
see on nagu kasiinos juba mehed ja naised käivad piidlemas seljataga kordamööda 1 eurot lunimas, mängivad maha ja siis hiilivad tagasi sõpra mängima selja taha.. eriliselt vastik.. a noh chippendalesiga on nii, et vaja ju facebooki toppida ja see on hindamattu kui saab mõne like'i juurde..
ants4. aprill 2016, 11:04
soovitan loomaaias ahvidega pilti teha-saab tasuta ja näitavad samamoodi oma nokse,pealekauba pole nad peded nagu kamp naisi``hullutavaid hurmureid``´.Kuuldavasti saab Somaalias ja Nigeerias isegi krokodill tasuta tonksu