Ilu ja mood

Kuidas leida rikas mees (19)

LISA KOMMENTAAR

Leo 31. mai 2017, 18:32
Kuidas leida rikas naine?
ma3. aprill 2016, 23:07
puutun kokku igapäevaselt rikaste prouadega, kelle eluunistuseks on kerge elu ja et ise pole vaja teha midagi, teised teevad, elu on nautimiseks ja reisimiseks.aga millegipärast Altzheimeri tõbe põevad nad suuremas enamuses.see ongi kerge elu otsijate tulevik.tuleb mees-suure rahakotiga, endal pole vaja midagi teha, elu nagu lill?õigus ta on, et võtke inimeselt midagi ära ja seda ta just taga ajama hakkab.aga ärge unustage, et KÕIK defitsiit(puudujääk) on kunstlikult tekitatud-tagamõttega et silmad selles puuduva suunas just pööratakse.nii on ka majandusliku olukorraga-rahaga-sissetulekutega. raha jahtides tormatakse inimlikus mõttes teistest üle, ahnus kasvab, leebus, inimlikkus kaob ja asemele jääb inimvare raha taskud täis.hauas pole sellega aga midagi teha enam.ja on kahju et vaesus on esile kutsutud selleks, et inimene rikkust taotledes ennast ära ajaks või vaesuses vireleks, mis samamoodi tervisele, eneseväärikusele mõjub.kahju et inimkond laostub kiirluubis vaimselt, moraalselt, füüsiliselt, ideeliselt.enne ei muutu midagi paremuse suunas, kuniks raha on tehtud vajaminevaks asjaks nr 1. ja enamikel planeedist igal pool seda tõesti napib.ainult et sellised otsesed kullakaevajad, kes rikkaid mehi taga ajavad parema elu otsingil-rikkus ei pole ainult raha, vaid ajud.ja on mehi, kes selle läbi näevad.rikas mees, kellel ka endal ajud on, näeb nii haleda mängu läbi, mis mõttes keegi talle külje alla ujub.et kui on raha-siis on ikka kõike või? enamikul juhtudel küll, aga on üks asi siin ilmas, mida raha eest osta ei saa. ja selleks on mõistus.ilma selleta pole tervist,isegi siis kui palju raha on.
ms2. aprill 2016, 12:59
Mulle on ehmatav, et eestlaste seas niipalju analüüsivõimetuid mõttetühjust, nagu siinses kommentaarjumis.
Või on siin põhiliselt vased mehed kommimas?
1) Rikkas mees on töödega hõivatud 100 korda rohkem kui vaene-töötu;
- rikkuri abielu ei muutu nii ruttu rutiinseks. Pealegi rikkurit ümbritseb tööl, palju organiseerimisi, otsustamisi, palju "sõpru, heade mõtete-soovidega " , kuid mittevajalikud firmale, aga kõik soovivad rahalist tunnustust, mis omakorda sunnib analüüsima, mõtlema ja midagi vastama, mis ei pruugi "sõbrale" meeldida, ning lõpeb sageli veidi närvesöövalt-väsitavalt. Kui lõpuks, võrdlemisi väsinuna ta koju saabub, soovib siiralt nautida naist-perekonda. Mingiks nägelemiseks/kaklusteks küll enam soovi, jõudu pole.
2) Rikkal mehel on kordades-kordades suurem naistevaliku võimalus, kui vaesel.
- Suur valik ka õpetab analüüsima kuigipalju naisi. Kui rikkur on vallaline, siis otsib ta alateadvus, peaaegu kõigi rikkastele standardselt: truud, kodu-lapsihoidvat, kodueest hoolitsevat, puhast tüdrukut/naist. Seks on küll üks kõige viimaseid asju millele mõeldakse ja reeglina on nad ise kehvad voodis.
Abielus olev rikkur komistab ka aegajalt mõne naise otsa, aga peale orgasmi paneb kohe püksid jalga ning kodupoole punuma. Ei mingit oma naise-kodu solvamist, tagarääkimist. Ei tee kunagi naistele keelekaid.
3) Rikkal mehel peab palju rohkem õnne olema oma töös, et see rikkuse majja tõi;
- Iga tegevus vajab õnne, et asjad edeneksid ja sattud pidevalt, õigesse kohta-õigel ajal. Kuid õnn ei pruugi kajastuda kodus, millega ei ole võimalik piisavalt tegeleda ja naisele. Rikkamehe naisena, endale kõikelubavale, tekivad uued "sõbrannad", kellele liigpalju tähelpanu pööratakse, kes vahel mehe äraolekutel võidakse ärgitada naist mingi mehega truudust murdma, mis "tänu headele sõpradele" ka peatselt mehele ette kantakse ja ongi -finito-
Rikkad on 1. aprill 2016, 19:16
reeglina kõlbelised väärakad. Rikkus ühiskonnas, kus on palju vaeseid, on võimalik ainult paadunud, kivistunud südamega inimestel. Neil, kes peavad end teistest paremaks.
eih,1. aprill 2016, 19:34
vaesed on väga palju hullemad. Ausalt!
Inimene on vaene täiesti kindlatel põhjustel, Reeglina nad pole konkurentsivõimelised pärssiva lapsepõlve tõttu. Paljud neist isegi ei ürita ja nad on kõnts, aga osad kasutavad vägivalda, et rikastuda ja allutada jõuga...ja need on veelgi hullemad.
No mida???1. aprill 2016, 16:36
Selline artikkel tasuliseks tehtud!!! Andku enne juhtnöörid kätte, kuis rikastuda, küll me siis juba maksma hakkame. Nüüd lakkugu panni...ma ütleks.
....................1. aprill 2016, 08:43
85% miljonäridest pole kõrgemat haridust. Ärioskused, pereväärtused jne antakse kaasa lapsepõlve kodust. Rikka mehe jahtijad on enamik väärastunud halva lapsepõlvega pärit kodudest naised.
mõtlik1. aprill 2016, 09:06
Vaesust polegi vaja jahtida, see saabub ise ,vaja vaid tegevusetult oodata. Rikkuse jahtimiseks on aga tihti tarvis seilata tormisel merel ja pole välistatud ka uppumisoht spermavoogudesse.
....................1. aprill 2016, 09:51
Õigus, tegevusetult perenimel mitte tööd teha toob vaesuse ja erinevate meeste spermavoogudes ujumine kaose koos lastele väärastunud elumudeliga tulevikuks.
ehheheee:))))1. aprill 2016, 19:00
mõni hakkab lausa luuletajaks, et mitte tööle minna ega midagi teha:)))
A, mis sest kasu kulla 09,51. kui tunne sul ikkagi sitt ja kasutu.
Luuleta ja filosofeeri andetult, aga tunne on ju ikkagi sitt sul, kui ikka ja jälle välja vabandama tuled oma vaimuvaesust esirinda seades.
Pole sul peret, kelle nimel sa nimme tööd ei tee ega pole mingit spermavoogusid, lihtsalt allakäinud mahajäetud tüüp.
Ma ei arva, et sa ülimalt head naist oleks välja suutnud võidelda, aga et ka alamklssi tibi su maha jättis, räägib nii mõndagi...ehk SUURT NULLI, sinust.
Tegelt, vahet pole, manipuleeri edasi, kui arvad IKKA VEEL, et see kuhugi välja viima peaks. Lollita end edasi:))) Meil ju kama, et sinu vood katkenud on.
krabisev1. aprill 2016, 07:59
pole elu ilma rahata !
Raha on õnne alus ja heaolu vundament.
Kui lahkub uksi paugutades raha , siis hüppab ka õnn aknast välja !
;)1. aprill 2016, 07:52
Targem on oma isiklikku raha(rikkust) omadà.
1. aprill 2016, 09:15
MIDA RIKKAM ---SEDA ÜLBEM LÕUST:::1. aprill 2016, 07:44
VAESUNUD EESTIST ----POLE MÕTET ISEGI ENAM OTSIDA :::
KUI MÕNI ONGI MEESTEST RIKKAM------POLE ERITI
SEE INIMENE ---""KELLEST SAAKS HEA ISA --HEA MEES::
ära hakka!!!1. aprill 2016, 23:30
Kuule, oled sa ikka päris kindel, et hea mees ja isa võrdub vaene mees??? No et iga kindlustatud mees on vilets mees naisele ja vilets isa lastele, samas iga ülejääk tänaval ja poe taga suurest vaesusest hea isa Ja hea mees naisele?
Tead, ma arvan ,et sa ei mõelnud kõike tõsiselt. Kuidas saaks sinusugune rikas sinust hullem olla? Kui teid on kaks ühesugust ja sina oled ebaadekvaatne, siis see teine sinusugune, aga rahakotiga ei ole sinust hullem...ta ju raha ja elustiili võrra parem???
Või nohh...mida sa siis nende töötute ja kodutute meeste kaalukausile sead, et kohe jube head kaasad ja mehed??? Ootan kohe huviga, sest üleliigseid mehi palju ja nad tekitavad tõesti vaid tülgastust ja põlastust
KAS ,,,SEE vaesem Mees polegi inimene ? 2. aprill 2016, 06:00
1. On ikka küll ! ---ja sellise mehe kodud ja aed om väga korras ,,Sest mees oskab
ka oma kätega midagi ilusat ehitada :: Ei ole tähtis
et lendab soojale maale päikest võtma---vaid ootab oma
eestimaa suve ära ja puhkab,,
2; Ja see mees pole kodus vähemalt ülbe,,ei tule kätega kallale ja polegi tõusik
vaid oskab oma lapsi ja naist väga hoida : Peamine
rikkus on Teie TERVIS:: Kui käed ja jalad liiguvad.
KAS ,,,SEE vaesem Mees polegi inimene ? 2. aprill 2016, 06:00
1. On ikka küll ! ---ja sellise mehe kodud ja aed om väga korras ,,Sest mees oskab
ka oma kätega midagi ilusat ehitada :: Ei ole tähtis
et lendab soojale maale päikest võtma---vaid ootab oma
eestimaa suve ära ja puhkab,,
2; Ja see mees pole kodus vähemalt ülbe,,ei tule kätega kallale ja polegi tõusik
vaid oskab oma lapsi ja naist väga hoida : Peamine
rikkus on Teie TERVIS:: Kui käed ja jalad liiguvad.
Jaan ka ARVAB.....2. aprill 2016, 06:23
JA kui on TERVIST ,,on raha ja on ka hea inimene!
06,002. aprill 2016, 20:32
Kui tal kodud ja aed korras, oskab ilusasti ehitada, siis pole tema ju vaene mees. Või ma eksin? Lisaks puhkab ka veel suvel...see pole ju kaugelt vaene mees.
Aga seda ära sina küll ütle, et vaene mees ülbe pole oma naisega! Ülbe mees on alati ülbe, olgu tema siis vaene või rikas ja sellisel juhul olgu siis pigem rikas, kui juba nagunii ülbe on:) No aga on ju?