Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
28. märts 2016, 13:42

PAHAL TÜDRUKUL ON VÄHE SEKSI: 5 põhjust, miks naised oma armastatud meest petavad (53)

Tänapäeval nähakse petjatena enamasti mehi, kuid tegelikult ei saa heita kõrvale seda, et oma kallimaid ja mehi petavad ka naised.

Suhteeksperdid väidavad, et on kindlad põhjused, miks naised oma pühendumuse jätavad ja teistele meestele anduvad, vahendab Viewngr.com.

Liialt vähe seksi

Mäletad suhte algust, kuid teie päevad olid täis romantikat ja seksi. Sisi tuli rutiin, lapsed, vastutus. Kõik see sai seksist tähtsamaks. Naised tahavad tunda, et neid tahetakse. Kui ei, siis otsivad nad seda mujalt. Et hoida sädet - kutsu ta kohtama, saada seksikaid sõnumeid, musita, kallista, hellita.

Paha tüdruk

Mehed tunnevad, et tahavad olla metsikud ja elu nautida - nii ka naised. Naised tahavad seda tunnet, et lõhuvad puuri, kus nad justkui vangistuses oma elu elavad ja lihtsalt kogevad. See kummaline tunne annab endast enamasti märku siis, kui elus on midagi pöördelist toimunud. Näiteks kilod kehalt kadunud, tekkinud uus töökoht, sõbrad.

Kättemaks mineviku vigade eest

Sa ehk ei petnud, aga kulutasid peol nädala söögiraha või haavasid naise tundeid teisiti. Sa lõhkusid usalduse ja ta tunneb end reedetuna. Ta tahab ka sind panna nii tundma.

Vähe intiimsust

Teil on kõik: suur maja, aed, auto, kuid suhtest puudb see, mida naine kõige enam vajab - intiimsus.

Naine vajab puudutusi, hellust, kõditamist, suhtlemist. Kui seda kodus ei leidu, siis kusagil mujal kindlasti...

Valmista romantiline õhtusöök kahele ja paku kallimale erilisi hetki.

Tunne, et sa ei hinda teda

Naistel on suhtes mitmeid rolle: perenaine, lapsehoidja, kokk jne. Kui ta tunneb end naise asemel enamuse ajast teenijana - siis pole imestada, et särtsakas kõrvalehüpe võib tulla teemaks.