Enn tunnistab, et pole sugugi lapsest saadik hirmus küpsetamishuviline olnud. Pärast keskkooli läks mees hoopis Eesti Merehariduskeskusesse külmutusseadmete inseneriks õppima. “Merele jõudsin küll ainult praktika ajal,” muigab Enn. Kõik edasine oli puhas suur juhus. “1996. aastal sain tööle Stockmanni. Raha oli vaja ja polnud vahet, mis amet see oli. Alguses olin lihtsalt liha- ja kalaletis müüja. Siis õppisin kalafileerimise ära ja sain kalameistriks. Edasi tuli juba liha. Töötasin kaks aastat kala- ja lihameistrina, peale Stockmanni ka ühes väikeses poes. 1998. aastal võeti mind tööle Rakvere
lihakombinaati, kus olin tervelt kümme aastat tootejuht,” kirjeldab Enn oma karjääri algusaegu.
Et lihakombinaadi ajal tuli suhelda sadade klientidega ja teha hulgaliselt lihakoolitusi, tekkis ka palju kontakte, mis hilisemas elus hästi vajalikeks osutusid.
Loe edasi värskest ajakirjast Naised!