Inimesed
24. märts 2016, 10:35

Viktor Vassiljev: minule läheb korda ainult mu enda väljasuremise oht

Viktor Vassiljev (63) on ühtviisi populaarne nii noorte kui ka eakamate seas. Ta ise ütleb, et vanemad inimesed helistavad talle abi saamiseks, nooremad aga vaatavad ta saadet kui head huumorit. Doktorit ennast see ei häiri. 

Teda ei häiri ka see, kui osa televaatajaid helistab ja sõimab. Tema asi on anda professionaalset nõu ja teha samal ajal ka nalja. "Teate, nali on nagu psühhoteraapia. Kui inimesel on kallal somaatiline haigus, tunneb ta ennast halvasti. Kui tabad aga inimese naljataju ja viskad väikese viguri, hakkab tal ju kergem. Kui inimesel on tuju hää, ei kiusa haigus nii palju," on Vassiljev kindel.

Mees tunnistab, et tegelikult meeldib talle see vaataja, kes sõimab ja ütleb: miks ma pean su jama siin iga jumala neljapäev aasta aega järjest kuulama? "Vot see on ikka küsimus," muigab Viktor. Ta lisab, et teda ei häiri ka šovinisti tiitel, mis mehele ta sõnavõttude pärast on omistatud, tema vaid produtseerib meelega tohutul hulgal mõtteid, et tekiks arutelu. Viktor usub, et ta mõtetes on kahtlemata nii pärleid kui ka sõnnikut. "Kes mille välja nokib – kas puhta kulla või sõnniku –, on igaühe oma asi." 

Loe edasi värskest ajakirjast Naised!