Blogid
22. märts 2016, 17:44

Munadejahi ohud

Kodus või aias lihavõttemunade ärapeitmine pole mingi Eesti rahvatraditsioon, vaid hoopis sakslastelt laenatud. Meie õppisime enne lihavõtteid naerukrampides sõbrantsi lugusid kuulates, et kõike euroopalikku ei maksa ka üle võtta.

Sõbrants ja ta mees nimelt otsustasid eelmisel aastal korterisse lihavõttemunad ära peita ja lapsed neid otsima panna. Samuti valmistasid nad igaühele šokolaadist üllatusmunad isikliku kingitusega muna sees. Peaaegu nagu jõulud!

Nende oma pesamuna ning külla kutsutud naabrilapsed sattusid sellest munadejahist muidugi pöördesse ning tahtsid punkte skoorida kõige munakujulisega.

„Emme, emme, ma leidsin ühed!” jooksis naabripoiss elevuses oma ema juurde, käes kuldsed metallmunad. Ta oli väga üllatunud, kui ema sellepeale kõigepealt vetsu oksendama jooksis.

Poiss oli üles leidnud sõbrantsi munakujulised keegelkuulid! Kivi all elavatele lugejatele siis teadmiseks, et nendega treenitakse seestpoolt naisterahva intiimpiirkonna lihaseid. Ning lisaks olid need veel pärast kasutamisest puhastamata.

Õnneks suutis sõbrants siiski puritaanist naabrinaisega asja naljaks pöörata. Kätte tuli šokolaadimunade avamise aeg.

Enne kui keegi midagi öelda jõudis, avasid lapsed juba kõigi kinke.

„Vaata, mis ma sain!” rõõmustas kuueaastane naabriplika ja tõstis kõigile vaatamiseks üles jänesekostüümi. Lähemal vaatamisel selgus, et jänkuriietus koosnes pitsilistest sabaga püksikutest, karvatuttidega rinnahoidjast ning kõrvadega peavõrust. Tüdruk jooksis seda kohe oma riiete peal selga proovima.

Muidugi oli tegu sõbrantsi mehe kingiga talle. Kuid kuidas sa lihavõtteteemalist sekspesu lasteaialapsele selgitad! Tundub, et naabrinaisega neil enne jaanipäeva üksteisele suurt midagi öelda ei ole.

Ahjaa, mu sõbrants käis hambaarsti juures. Tuimestus ajas ta huuled paiste. Pärast supermarketis endist kooliõde nähes jõudis kaarega temani tagasi kõlakas, et tal on ilukirurgiasõltuvus.