Ilu ja mood

GALERII | Kaubamaja tutvustas kevadmoodi (5)

LISA KOMMENTAAR

eid17. märts 2016, 00:31
igaastast moodi määrab käputäis tegelasi, kelle loodud suund määratakse allapoole holoppidele, kes siis tegelevad mainekujunduse suundade PR-iga ,kuniks kujuneb " selle kevade" selle suve" jne. "selle aasta" mood mida pidevalt promotakse "tipus olevate moeloojate" kollektsioonide kaudu ja siis nn. " pööbel" suu ammuli loeb "viimast" moodi populaarsetest saitidest ja paberkanjatest ning jälgib keel tilkumas moekanalitest ja rikkamad moeetendustest., kogu koore lõikab see "käputäis" kes kerges " kanepiuimas" otsustas kuskil saarerannas lõbusalt kokku leppida, et järgmise aasta "mood" sisaldab seda, seda ja seda ja kogu "progressiivne" maailm järgneb sellele ning rahavood ei katke kunagi
mood16. märts 2016, 19:46
Teen oma kaltsukoti lahti ja mis ma näen: kõige moodsamad rõivad! Küll ma olin õnnelik :-D
appi16. märts 2016, 19:09
kelle jaoks nii jubedaid asju välja mõeldakse :S
hihii16. märts 2016, 18:56
tundub, et sel kevadel ei tohigi nalja visata nende inimeste üle, kes kannavad sandaale ja põlvini sokke. tuleb välja, et hoopis kõige moodsamad tegelased tänaval.
sa ei teadnud?16. märts 2016, 22:12
Loomulikult võib sokke ja sandaale kanda. 40 aastast meest vaadataks viltu, aga moekalt riides 20-aastane ilus pikk sale naine, kel jalas sokk ja sandaal ei ole üldse kole vaatepilt. Elu ongi ebaõiglane.