Foto: EERO VABAMÄGI
Inimesed
11. märts 2016, 13:43

Hendrik Sal-Saller: Olin sunnitud tegema kõrvalt muud tööd

Kõrvus kõlab Smilersi lugu, kui ootan Kadrioru kohvikus intervjuud Hendrik Sal-Salleriga. Olen saabunud varem. Hendrik tuleb minuti pealt õigel ajal. Ta tellib cappuccino ja kiidab kohviku head muusikavalikut.

Hendrik tähistas 31. jaanuaril oma 50 aasta juubelit. Viis eksklusiivset sünnipäevakontserti “Intervjuu iseendaga” Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Viljandis olid kõik välja müüdud. Smilers teeb sügisel lisakontserdid.
Hendrik on muusikute perre sündinud, muusika keskel kasvanud, muusika on tema suurim kirg ja armastus. Mees on juba üle poole oma elust laval olnud. Ta on mänginud ansamblites Generaator M, M.O.T.T., Golem, Vanemõde, Ba-Bach ja Smilers. Viimases juba aastast 1993.

On olnud ka raskeid aegu?
Muidugi on. Olin sunnitud tegema kõrvalt muud tööd, sest mänge nii palju pole. Õnneks olen saanud teha alasiseseid asju ja tänu sellele omandanud oskusi, millest on metsikult kasu. Nüüd tean selles bisnises iga lüli. Olen õnnelik, et olen saanud teha seda, mida tahan. Mul on alati olnud kirg teha muusikat. Vanemad oleksid võib-olla oodanud klassikalise poole meest, aga sattusin teisele rajale.

Loe edasi värskest ajakirjast Naised!