Blogid

Reisid üksinda – tapmine või ärakasutamine on õigustatud!? (30)

LISA KOMMENTAAR

ega15. märts 2016, 20:10
liigne ettevaatus liiast pole, eks on võimalik ka kodumaal tapetud saada.
njaa12. märts 2016, 14:08
Üksinda ei maksa kunagi reisida, alati peab ka relv ligi olema ja lähtuda tuleb eeldusest, et inimlojus ei ole usaldusväärne.
evolutsioon11. märts 2016, 07:11
Lugeja11. märts 2016, 13:55
Kui nii, siis peaksid naised sellise evolutsiooni tulemusena peagi meestest suuremateks ja tugevamateks muutuma, või siis inimkond üldse välja surema. Ainuüksi suuremast tarkusest ülekaaluka lolli jõu vastu alati ei piisa.
mari11. märts 2016, 06:25
Vaata, üks asi on soovmõtlemine ja teine reaalne elu. Sellest johtuvalt ütleksin samuti, et ära liigu liiga vabalt ringi- maailm on kuri koht.
SEE MAAILM --OM KURI12. märts 2016, 11:18
SUUR VABADUS ???? JA HEA ELUKE --- ---ON TEINUD KURJAKS KA EESTLASE:::((KES ISEGI VANGIMAJA ENAM EI KARDA::?????
TARTUS---- JALGADEGA TAMBITAKSE MAAS LAMAJAT
SEE MAAILM --OM KURI12. märts 2016, 11:18
SUUR VABADUS ???? JA HEA ELUKE --- ---ON TEINUD KURJAKS KA EESTLASE:::((KES ISEGI VANGIMAJA ENAM EI KARDA::?????
TARTUS---- JALGADEGA TAMBITAKSE MAAS LAMAJAT
!!!11. märts 2016, 03:18
Ei ole õigustatud! Kuid see lihtsalt võib nii juhtuda, sest maailm pole just turvaliseim paik ega kõik kaasinimesed kukupaid. eriti mõnedes piirkondades.Seega peab seal ise ette vaatama ja enda turvalisuse eest hoolt kandma. Sest tagavaraelu nagu mõnes videomänguss pole reaalselt meile kaasa antud.
Selle11. märts 2016, 00:21
piirkonna aladel on ka noorpaare tapetud. Eriti, kui tegemist on alaga, kus turistid vähe käivad. Nii, et mehega või ilma, see pole garantii. Üldjuhul on garantii on sõbrast kohalik või turismigrupp.
Heh11. märts 2016, 00:09
Montanitas püüdsin rahustada kaklevaid tüüpe ning pudel lendas näkku seline 630ml-ine... Olid hetked, kui arvasin, et jäin silmast ilma, kuid läks õnneks väheke mööda... Eks sealt käib tohutult noori inimesi läbi, seega, kui mõni tapetakse, siis pole hullu võrreldes sellega palju inimesi sealt iga päev läbi voorib. Ning kättesaadav kogu aeg mari ja koka ning odav alko.
Ludrikson10. märts 2016, 23:58
Kallid üksikud naised!
Reisige veel viimast!
Kümne aasta pärast tuleb teil ka juba Nuustakul burkat kanda.
Keegi10. märts 2016, 22:48
See kuhu me oma sallivas ja tolerantses ühiskonnas jõudnud oleme on lihtsalt hämmastav.
üks10. märts 2016, 20:43
Oleks vist aeg endale tunnistada, et maailm on muutunud. Asjad mis tundusid igapäevased ning tavalised 10 a tagasi pole enam endised. Inimkond on üles ärritunud ning sõda on käes. Sõjas pole ju mõttekas telgiga lagedatel aladel kooserdada.
kristo10. märts 2016, 20:18
moslemite ja muidu ahvide maale reisigu omalvastutusel !
artiklist10. märts 2016, 19:38
"...maailm on täis noori (ka naisi), kes üksinda reisivad."
Maailm ongi lolle ja naiivseid täis. Ja maailmas on ka kurjategijaid. Kumbki ei peaks üllatusena tulema.
10. märts 2016, 20:31
kui sind homme keset tänavat pussitatakse, ei tohiks seegi üllatav olla. Kui sul aken sisse lüüakse, pole ka ajaloos esmakordne. Seega igasugune üllatus on keelatud. Kui sul naine petab, või lapsega midagi juhtub, ära ka üllatu. Kõik see on igapäeva elu. Hoia pilk maas, muidu võib mõni provotseeruda (mis poleks selles ilmas esimest korda). Seega on kõik kõige paremas korras. Arusaamatuks jääb, miks inimesed politseid süüdistavad, kui miskit halba juhtub ja kurjategijat juba teisel sekundil kinni ei võeta. MIDA ÜLLATUMIST? Osad inimesed ongi pahad ja need, kes paha ei tee peavad sellega leppima ja näiteks siia ilma mitte sündima, kui kõik see ilm nagunii pahategijate käes.
Arstide sõimamise asemel, võiks nad lahti lasta, sest mida üllatust, kui keegi haigestub või sureb. Nagunii kõik surevad. Pole vaja haukuda ja üllatuda iga mõõdalaskmise peale.
Maailm ongi ebatäiuslik, lööme käega ja jätame lihtsalt elamata. Ei midagi üllatavat, paljud ei elagi. Üllatav vaid, miks nad siis vinguvad oma elamata elu üle, kui pole mitte miskit üllatavat.
kuri maailm10. märts 2016, 21:09
Aastal 1979 avaldas ajaleht pahase lugejakirja sellest kuidas Rahvusvahelisel lasteaastal lastele trauma põhjustati. Eesti keeles ilmus nimelt algse lõpuga Charles Perrault "Punamütsike". "Nende sõnade peale kargas hunt Punamütsikese kallale ja sõi ta ära". Juba 17 sajandil õpetati lastele muinasjuttudega, et võõraste onudega ei ole vaja rääkida.
Kokkuvõttes - inimesed peavadki leppima sellega, et maailm on ebatäiuslik ja osad inimesed on pahad ning kui ise rumalalt käituda siis on palju suurem tõenäosus mustas kilekotis lõpetada. Ja elementaarne ettevaatlikus ja ettenägelikkus ei ole elu elamata jätmine.
aga10. märts 2016, 21:48
käituda ei tohigi üldse, sest kodudes tapetakse naisi veel rohkem. Ära mulle tõesta siin midagi, ma nagunii ei pea meestest midagi, võõrastega kaasa ei lähe, enda oma talun, sest täitsa ok inimene mehe kohta. Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida, ma tahtsin öelda, et minu meelest on kuritegu jube ja kole ja õõvastav ning tuleks seda hukka mõista, mitte otsida ALATI vabandusi kurjategijatele, kui tegu naistevastase kuriteoga.
Alati leidub kiibitsejaid ja parastajaid, kes tunnevad rõõmu, et naine paikka pandi. Neid ei pahanda kuritegu, vaid pahandab see, et TÄISKASVANUD naine (mitte väike punamütsike) reisile läks. Milline nahhaalsus meeste suhtes! Muu teid üldse ei huvita. Sa ju ei muretse, et kurb nende liigse lihtsameelsuse pärast? Sa tunned veel ikka solvumist, et kuidas küll naised julgesid kodust välja minna.
Eks nad ikka lähevad nii mehed kui naised, lihtsalt meie kuuleme vaid siis kui kuskil miskit halvasti läheb. Seda, et miljonid reisivad edukalt ja enamus inimesi jäävad ellu ka teed ületades, me lihtsalt ei kuule.
Seega võid nüüd põdeda, sest väga paljud reisivad täitsa sinult luba küsimata. Nii et sul on kurjuseks põhjust iga jumala sekund. Naised on väljas. HÄBITUD:)
kuri maailm10. märts 2016, 22:12
Kas kogu demagoogia-arsenal läks ikka käiku?
1. Väidete absurdini viimine (käituda ei tohigi üldse)
2. Vastaspoolele ebameeldivate ja absurdsete vaadete omistamine e. sildistamine (tunnevad rõõmu, et naine paika pandi, neid ei pahanda kuritegu, tunned solvumist et naised julgesid kodust välja minna).
3. Müra (miljonid reisivad edukalt, enamus inimesi jäävad üle ka teed ületades.)
UUUUPS! Sa unustasid mind Hitleriga võrrelda!
Võiks veel lisada, et inimesed, kes arvavad, et nende demonstratsioon päästab järgmised võõraste onudega kaasaminejad, on pehmelt öeldes eksiteel.
no aga10. märts 2016, 23:42
õigust rääkisin ju? See sind ainult vihastabki, et naised reisil? Ma arvan, et kui sa leiad, et pole miskit üllatavat ja kõik on täiesti ootuspärane, siis nagu ei tuleks parastama. Parastama tullakse ikka siis, kui keegi sinu arvates häbitult ja teisi kahjustavalt käitunu saab karistuse.
Seega jääb mulje küll, et sind riivas naiste käitumine, mitte see, et neil pahasti läks. Nii et jahh, kõik õige, mis rääkisin. Ei miskit uut ega valet. Mitte mingit üllatust. Sulle mehena käis närvidel ja sa reageerisid kohe, kuigi oleks võinud reageerimata jätta, kui juba üllatus puudub. See, et mina reageerisin, on igati ootuspärane, kuna sa juba isegi ära põhjendasid, et olen nagu feminist või nii. (Siin sulle uus nupuke minu tekst draamaks keerata). Kuigi eks ta tragöödia on ikka küll. Kahjuks ei suuda mina siinkohal kahjurõõmu tunda.
Ma sind Hitleriga vast ei võrdleks, kui Gaddafi sobiKS hulga paremini:)
No11. märts 2016, 00:11
3 kuud Lõuna-Ameerikas trippinud ning see on täis noori näitsikuid erinevatest riikidest, kes üksi reisivad. Üks ilusam kui teine, kuid pole ühtegi eestlast näinud selle aja jooksul.
kuri maailm11. märts 2016, 07:12
Aitäh kommentaari eest. See oli nii humoorikas et sain naeratuse näole. Kirsiks tordil oli muidugi võrdlus Gaddafiga. Panin Sulle kiituseks plussi!
11. märts 2016, 10:57
Eks ma öelnud - maailm on lolle täis.
heh10. märts 2016, 19:33
Ega rumaluse/naiivsuse/ettevaatamatuse hukkamõistmine ei ole veel kuriteo ja ärakasutamise õigustamine.
reisi kus tahad,10. märts 2016, 19:30
aga oma peaga mittemõtlemist ei õigusta miski.
cv10. märts 2016, 19:27
samahästi võib ka üksik mees röndur tapjate ohviks sattuda .. milles vahe ...
liialdus10. märts 2016, 18:58
reisida võib üksi!
Ka mitmekesi peab teatud piirkondades olema tähelepanelikum ja ettevalmistunud, et teha enda tervise ja heaolu tagamiseks parim valik.
kordame õpitut10. märts 2016, 18:44
Maailm võiks ükskord endale näkku vaadata ja tunnistada, et maailma maad ja rahvad ei ole võrdsed. On riigid, rahvad ja maailmaosad, mis on kõrgemalt arenenud ühiskonnad koos kõrgemalt arenenud arusaamade ja tõekspidamistega ja on maad ja rahvad, mis on esimestega võrreldes arengutasemelt kaugel maas. Esimesed võivad ju arvata, et nende juures väljakujunenud käitumisnormatiivid on omased kogu maailmale, kuid tegelikkuses see niimoodi ei ole. Ongi kogu lugu.
Loomaaias ohtlike loomade puuri ei kipu eriti keegi, kuid maailmas ohtlike alaarenenud inimliikide juures seiklemist peetakse väga peeneks.
Pööriöölane10. märts 2016, 18:58
Kahjuks on seda isegi meie "sallivatele" toladele võimatu selgeks teha, rääkimata siis juba Euroopa suurriikide juhtidest. Kui nad ka ise sellest aru saavad, siis avalikult tambivad ikka ühe ja sama reha otsas ning karjuvad, et see pole nii.
psühholoog10. märts 2016, 18:02
Mida see tühine naiste lärm plakatitega peaks tähendama? Kui on teada, et valitsus ei suuda oma metslastekarja ohjata ja et pooles maailmas on naine ärakasutatav seksuaalvägivalla ohver, siis polegi muud teha,kui hoiatada naisi: olge ettevaatlikud, ärge seigelge üksi, te olete metslaste,meeste,isaste huviorbiidis. Kummal siis mõistust pole, kui tervel isaste massil lihtsalt p o l e mõistust!