Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
11. märts 2016, 10:06

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Amburile ja Kaljukitsele järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni aprilli keskpaigani).

AMBUR

Kes kannatab, see kaua elab. Või kes palju teeb, see palju jõuab. Vahel aga võtame enda kanda liiga palju, nii et kandmisest ei tule enam midagi välja ning pool aurust läheb kõigi tükikeste tervikuks surumisele, mitte elu nautimisele. Siinkohal ei räägi me füüsilisest tööst, kuigi ka see võib olla probleemide aluseks, vaid pigem emotsionaalsest pagasist, mille killud tuleks kokku korjata, pusle kokku panna ja see liimida nii tugevalt kinni, et ainus viis seda lõhkuda, on see ahju pista või pooleks murda. Mõistad?

Praegusel perioodil oleks parem võtta asju rahulikult. Sa ei pea kõike oskama, kõike jõudma, kõike suutma või kõike teadma, oled üksnes inimene. Pea meeles, et mida rohkem kõike eelnevalt läbi surud, seda suuremahulisemaks pusle muutub ja seda raskem on sul hiljem tegelda kokkupanemisega.

Tööl võid samuti puutuda kokku liigsete ülesannetega, kuid selmet kannatada, küsi parem abi kolleegidelt või ülemuselt. Kui otsid tööd, ootab sind tõenäoliselt ees senisest rohkemate tööülesannetega positsioon.

Armastus: võimalik, et pead nüüd varasemast rohkem olema toeks partnerile, või vastupidi – tal tuleb toetada sind. Ees on tõsisemad vestlused teemadel, mille olete seni jätnud lahendamata. Seega, ära murdu stressi all ning ürita olla partneri suhtes mõistev. Kui alles otsid armastust, ära muretse – tuleb ka sinu aeg, kuid olemasolevat perioodi kasuta pigem endasse vaatamiseks.

Küsi endalt järgmised küsimused: millised on minu peamised stressiallikad? Kas olen millegi suhtes paindumatu?

KALJUKITS

Täht toob meie ellu inspiratsiooni ja lootust. Aeg on pühkida endalt tolm, edasi liikuda ja loota parimat. Tunned, et tulevikul on sulle palju pakkuda, nii emotsionaalselt kui ka näiteks rahaasjades. Täht hoiab sind õigel kursil ja toetab ettevõtmistes − paras aeg teha kõike seda, mida oled alati mõelnud teha. Kui sa ei tea, kust alustada, koosta nimekiri ja alusta tegutsemisega, sest praegu õnnestub peaaegu kõik, mida puudutad.

Kui sa ei ole rahul kohaga, kus töötad, võib sinu teele sattuda uusi võimalusi, peaasi et oleksid ise neile avatud. Otsi välja oma elulookirjeldus, mõtle, kus tahaksid töötada, saada sobilikesse kohtadesse elulookirjeldus ja kui võimalus sinu uksele koputab, lase ta sisse.

Kui oled juba muutused teinud ja leidnud meelerahu, on nüüd paras aeg oma teadmisi jagada ka teistega. Jagatud rõõm ja oskused ei ole pool rõõmu või vähenenud oskused − sa ei või iial teada, kus teiste õpetamine või nõustamine sulle tulevikus kasuks tuleb.

Armastus: kui oled suhtes, paraneb teie omavaheline läbisaamine ning mõistad partneri vajadusi senisest paremini, ka tema teab nüüd, kuidas sind õnnelikumaks teha. Kui alles otsid armastus, tea, et oled selleks valmis − käi väljas, suhtle, otsi uus hobi või külasta paiku, kus pole enne käinud. Uue kaaslasega võid kohtuda ükskõik kus.

Küsi endalt järgmised küsimused: kuidas saaksin enda eest veelgi paremini hoolt kanda? Kas jagan õnne ja armastust ka teistele? Kas minu elu on rahulik? Mida saaksin teha, et end veelgi rahulikumalt tunda?