Foto: Vida Press
Müstika
9. märts 2016, 10:05

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Lõvile ja Neitsile järgmiseks kuuks ajaks? (4)

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni aprilli keskpaigani).

LÕVI

Olles käinud läbi pika tee, ootab meid ka lõpus katse, õigemini proovilepanek muutuste osas. Üritatakse kõigutada sinu uskumusi, elustiili, suhteid ja tööd, ent mida kangekaelsemalt vastu paned, seda suurema tõenäosusega variseb torn sinu jalge all. Parim strateegia on lasta muutuvatel faktoritel teha enda tööd – ole valmis tegema midagi, mida sa seni pole teinud ja astuma välja mugavustsoonist. Tundub, justkui kõik, mida teeksid, kipub vaidluste suunas, seega ürita tuju kontrolli all hoida ja ära võta teiste öeldut nii südamesse.

Eriti rängalt tabab see neid, kes harjunud ehitama õhulosse. Maapind ootab ja õhuloss kaotab oma võlu. Ehk olekski parem, kui pööraksid rohkem tähelepanu reaalsele elule ja väldiksid pea pilvedes elamist. Unistamisest loobuda ei tohi, kuid selle kõrval ei tasu päris elu unustada. Tundub, justkui kõik, mida teeksid, kipub vaidluste suunas, seega ürita tuju kontrolli all hoida ja ära võta teiste öeldut nii südamesse. Pea meeles, et aasta lõpp tundub paljude jaoks vaimselt õige aeg vanade asjade lahendamiseks.

Tööelus tuleb mõlgutada mõtteid, mis saaks siis, kui homme sul enam tööd pole. Kuhu pöörduksid? Kust leiaksid uue töö? On sul piisavalt varusid, et ei peaks kohe tõmblema hakata? Kui praegu need asjad selgeks mõelda, on maandumine kriisi korral pehmem. Kui soovid tööd vahetada või alles otsid tööd, mõtle väga-väga hoolikalt läbi, mida teha sooviksid ning tee ettevõtete osas taustatööd, sest periood ei soosi pealispinnalisi otsuseid.

Armastus: pole just kõige meeldivam kuulda, et järgneva kuu aja jooksul on oht, et sinu suhe puruneb. Kui tunned, et suhe tuleks päästa, siis mõtle kindlasti selgele suhtlemisele ning viisidele, kuidas seda päästa. Kui aga suhe oli juba eos määratud hukule, võib see nüüd lõplikult puruneda. Hoiduma peaks aga igasugu eelduste tegemisest. Armastuse otsijad peavad samuti pettuma, kuna aeg ei soosi suhete loomist. See tähendab, et praegu jäävad asjad eelkõige sõbratasandile.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas mul on olemas tugivõrgustik, kuhu vajadusel maanduda? Kas minu elus on lahenduseta probleeme või lõpetamata asju?

NEITSI

Aeg stabiilseks perioodiks, kus üllatusi niivõrd ei tule, vaid kõik kulgeb pigem sirges joones. Õnneks ikka üles, mitte alla. Mündid viitavad enamasti pigem rahalisele poolele, seega kõik finantsküsimused peaksid nüüd leidma lahenduse. Vähemalt suudad nüüd oma rahaasjadele vaadata selgema pilguga ning püstitada reaalseid eesmärke.

Suudad nüüd tavaelus tõhusalt lahendada probleeme, mis sinu teele satuvad. Võimalik, et ühtäkki tead ka lahendust millelegi, mille varasemalt kõrvale heitsid, kuid mille nüüd paremini ära suudad lahendada. Pea meeles, et vahelduseks on rutiin väga hea. Lase end kanda igapäevaelu lihtsatest asjadest ja ära muretse üleliia: väikesed asjad viivad sageli suurte asjadeni. Ela hetkes, nagu öeldakse.

Armastus: suhe ja armastus ei ole vaid valged hobused, liblikad ja vikerkaared. Selleks, et jõuda harmooniani, on vaja ületada väiksemaid ja suuremaid mägesid. Kui midagi närib hinges, räägi asjad selgeks, sest pole mõtet hoida seda endas. Kui alles otsid armastust, võid olla liigselt kinni harjumuspärasuses − külasta uusi paiku ja proovi uusi asju.

Küsi endalt järgmised küsimused: mida soovin ja kuidas selleni jõuda? Mida väärtustan oma elus, millele pööran liiga vähe, millele liiga palju tähelepanu? Kas suudan alati jääda iseendaks?