Mitmesugust
20. veebruar 2016, 06:00

Tanel Padar: “Üks tõsine põhjamaa mees tundeid välja ei näita”

Südantliigutav muusikasaade “Armastuse laul” alustab TV3-s juba märtsikuus. Üks saatejuhtidest on “Su nägu kõlab tuttavalt” saatest tuule tiibadesse saanud Saara Kadak, kuid nüüd on selge ka teine saatejuht, kelleks on Tanel Padar.''

Saates kutsutakse üles inimesi pühendama üks ilus laul oma armastatud inimesele. Mis arvad, kui altid on inimesed kogu Eesti rahva ees seda tegema?

Kui ma esimest korda sellest mõttest kuulsin, et selline saade tuleb, olin ise päris kõhkleval seisukohal, kas inimene üldse julgeb seda teha. Tundub, et naistel ei ole oma tunnete avalikult väljendamisega mingeid probleeme. Pigem on mehed need tagasihoidlikud. Eks üks tõsine põhjamaamees oma tundeid välja ei näita, veel vähem räägib neist.

 Mida enese selline avamine annab inimestele?

Ma siiralt loodan, et kui see saade pihta hakkab, et siis nende eeskujul võib-olla inimesed avanevad ja näevad, et see on tegelikult suurepärane võimalus oma kallist elukaaslast, kes on võibolla aastakümneid sinu kõrval olnud, nii heas kui halvas, kuidagi tänada. See selline avalikult enda avamine on kindlasti raske, aga samas emotsioon, mis sa pärast saad, võrdub samaga, kui esineda paarikümnele tuhandele inimesele lava peal ja kõik elavad sulle kaasa. See on emotsionaalselt raske teostada, aga kui see tehtud, on tunne fantastiline.

Loe edasi värskest ajakirjast Naised!