Suhted

Nutiajastu mõjud: suhetes on kallistamine ja lähedus kadunud (2)

LISA KOMMENTAAR

no krrt14. veebruar 2016, 22:35
netis, FB-s suhtlemise kaudu ei saa ju mingit armastust tekkida ja kui tekib on see võimalus 1 (üks)
10 000-st näiteks, v.a. vist osade naiste puhul. Nooruspõlve nostalgia, seda on ilus meenutada. Kergelt armujad on üldse kahtlased tüübid, muudkui armud uutesse tüüpidesse, see on pealiskaudne värk.
Net tapab kire ja armastuse, kui kellegi seda üldse tõsiselt on olnud nendes netissuhtlejatest. Netielu on netielu, reaalne elu palju huvitavam ja mitmekesisem, näed teist, näed tema liigutusi, keeled, meeled töötavad.
Huvitav kuidas see netissuhtlejate suudlemine, musitamine, kallistamine küll peaks välja nägema-mingis märkide keeles vist. Koos filmivaatamine on lihtsam, vaatame samal ajal üht filmi, pärast kommime.
gg14. veebruar 2016, 15:30
jajah, see nutiajastu. Vanemad inimesed, kelle aeg oli teistsugune, armusid samuti kui kaasaegsed. Aga nad kandsid endas seda armumistunnet kaua ja enamasti see jäigi platooniliseks, läks aeg, aastakene ja see armumine jäi unarusse. Tulid uued. Enamasti oldi nii targad, et ei mindud oma armastust teisele lahti laotama, sest kui teine ei ole huvitatud, oleks see lõppenud mitte eriti meeldivalt. Aga need kooliaegsed armumised olid imeilusad ja eriti, kui selles olid imeilusad kohtumised, tantsuõhtud, jalutuskäigud, kallistused. Kõik.
Kaasaeg on igasugustest tabudest prii. Esimesele mõttele järgneb armastusavaldus ja seks. Aga keegi ei taha ju nii noorena abielluda. Suhted lõpevad ja algavad ja ometi toovad need kaasa pettumused, süüdistused, sest oled lasknud ennast ära kasutada. Loll olid. Ei teadnud, et kõik, mis kiirelt käes, muutub nulliks, kui mitte lausa miinuseks.
Aastad on läinud, elu on teinud oma uperpallid ja enamus, millest unistasid ja läbi elasid, on mälust kustutatud. Aga üks , mis ei unune, need on , kui seisid , armunud nagu segane trepil, tundide viisi kallistustes, mis jäigi nii ja lõppeski nii.