.Foto: Vida Press
Ilu ja mood
8. veebruar 2016, 11:06

Loe, miks naised on hakanud massiliselt oma intiimpiirkonda opereerima! (94)

Plastiliste kirurgide poole pöördub järjest rohkem naiskliente, kes soovivad, et need noaga nende intiimpiirkonna kallale läheksid. Põhjus on küllaltki veider.

Tänu naistele ei pea ilukirurgid ilmselt kunagi kurtma, et neil tööd vähe oleks. Küll tuleb neil naiste rindu suurendada või siis muuta varbad selliseks, et need killerkontsadega kõndides valust huugama ei hakkaks, kirjutab Women's Health Magazine. Nüüd on aga uueks trendiks saanud hoopis intiimpiirkonna korrigeerimine. Põhjus, miks seda tehakse pole aga kuidagi seotud sellega, et oma armuelu või enesekindlust parandada, vaid hoopis selleks, et rattaga sõitmine mugavam oleks.

Tegemist on protseduuriga, mida nimetatakse labiaplastikaks, mille käigus korrigeeritakse häbememokkade suurust. Väidetavalt on need mõndadel naistel niisuguse suurusega, mis teeb jalgrattaga sõitmise väga ebamugavaks ning kuna tegemist on ilmselgelt väga olulise tegevusega, siis otsustataksegi abi otsida arstidelt. 

Plastilised kirurgid kinnitavad, et kuigi tegemist ei ole väga keerulise operatsiooniga, tuleks enne pikalt mõelda, kas ikka on soov see läbi teha. Samuti soovitavad nad kontrollida, et äkki pole asi hoopis liiga kõvas jalgrattaistmes.